Ξανάγινε Δεσποινάρα: Η αλλαγή της εντυπωσιακής Βανδή που αποθεώθηκε από άντρες και γυναίκες (Pics & Vid)

«Σφάζει» τον πρώην της η Βανδή: «Έχω νιώσει προδομένη κι εξαπατημένη σε σχέση μου» (Vid)

Τι ανέφερε η τραγουδίστρια.

Φουλ ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον ηθοποιό εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με το ζευγάρι, πλέον, να μην κρύβεται.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου για όλα. Η τραγουδίστρια έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση της με τα παιδιά της, ενώ εξομολογήθηκε ότι έχει νιώσει εξαπατημένη και προδομένη.

«Νιώθω πως δεν έχω εισπράξει την αγάπη που θα ήθελα. Η πιο αγνή αγάπη που έχω εισπράξει είναι αυτή που παίρνω από τα παιδιά μου. Ως παιδί νιώθω ότι δεν αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα», είπε η τραγουδίστρια.

«Σφάζει» τον πρώην της η Βανδή: «Έχω νιώσει προδομένη κι εξαπατημένη σε σχέση μου» (Vid)
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

«Οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι. Τους έχω πολύ μεγάλη αγάπη. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου θα είχα χαθεί… Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη αλλά αυτό δε με σταματάει από το να συνεχίζω να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο…», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

«Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς, ούτε τέλεια παιδιά και αυτό με έχει απαλλάξει από το να πασχίζω για την τελειότητα. Κάθε μάνα νομίζει ότι είναι καλή μάνα. Και η μάνα μου αυτό νόμιζε… Έχω μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου. Αν μπορώ να πω ότι είναι καλό αυτό που έχω κάνει είναι ότι έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του. Έχω κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε η μαμά μου. Εγώ ήθελα να εκφράζω την αγάπη στα παιδιά μου», είπε η τραγουδίστρια για τη σχέση της με τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.