«MasterChef 5»:  Έρχεται με τεράστιες αλλαγές

MasterChef: Έρχεται ο 5ος κύκλος – Μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ανάδειξης του νικητή

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Οκτώβριο.

Μέσα στον Οκτώβρη ξεκινούν τα γυρίσματα του MasterChef, με το Star να σκοπεύει να… βομβαρδίσει το κοινό με ριάλιτι προγράμματα για ακόμα μία σεζόν.

Όπως γνωρίζουμε, τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, με την πρεμιέρα να λαμβάνει χώρα είτε στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές του Οκτωβρίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο προγραμματισμός του καναλιού είναι ακριβώς ο ίδιος με πέρυσι, με το GNTM να ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα και το MasterChef να παίρνει τη σκυτάλη στο β’ μισό της σεζόν, κρατώντας έτσι «ζωντανή» την prime time του Star από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με το «Καλοκαίρι #Not», μάλιστα, φέτος θα υπάρξει μια τεράστια αλλαγή στο ριάλιτι μαγειρικής ως προς την ανάδειξη του νικητή, καθώς έχει πέσει στο τραπέζι η πιθανόητα του televoting, με τις ψήφους κριτικής επιτροπής και κοινού να μετρούν 50 – 50. 

Ελπίζουμε μόνο να οργανωθεί καλύτερα η όλη επιχείρηση προκειμένου να μην συμβούν όσα κωμικοτραγικά είδαμε να λαμβάνουν χώρα στους δύο Τελικούς του GNTM

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.