Στέρεψαν τα λόγια: Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε, φορώντας το μαγιό της… (Pics)

Ιωάννα Μαλέσκου, η επιστροφή | Σε αυτό το κανάλι αναλαμβάνει εκπομπή – Οι πρώτες πληροφορίες

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια. Η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν για μία διετία στο τιμόνι της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια με το προσωνύμιο «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» είχε τις καλές και τις κακές στιγμές της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο κανάλι του Φαλήρου. Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό, γράφτηκαν πολλά σενάρια για το μέλλον της.

Ωστόσο, παραμένει χωρίς τηλεοπτική στέγη.

Όπως φαίνεται αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν αποκλείεται η Ιωάννα Μαλέσκου να ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open, παρουσιάζοντας ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου έχει πέσει στο τραπέζι και εάν το σενάριο ευοδωθεί, η παρουσιάστρια θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή μετά τις γιορτές. Η ξανθιά παρουσιάστρια, μάλιστα, επιστρέφει σε γνώριμη ζώνη αφού υποδέχεται τους τηλεθεατές στις 12 και η εκπομπή της θα ολοκληρώνεται στις 2 το μεσημέρι. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις σε όλο το πρόγραμμα του καναλιού με έδρα το Κορωπί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.