Το «My Style Rocks» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ | Το πρώτο trailer (Vid)

My Style Rocks | Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση του νέου κύκλου (Vid)

Τι σκέφτονται στον ΣΚΑΪ.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις του ΣΚΑΪ για τον νέο κύκλο το «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου με στόχο να καταφέρει να κερδίσει κομμάτι του κοινού και να δώσει στον σταθμό νούμερα τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες του καναλιού είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για την παρουσίαση του ριάλιτι. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, η Κατερίνα Καραβάτου είναι η επικρατέστερη για την παρουσίαση του «My Style Rocks», που αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμη τα χέρια.

Όπως αναφέρθηκε, ο ΣΚΑΪ έχει και plan b σε περίπτωση που οι συζητήσεις με την Κατερίνα Καραβάτου δεν οδηγήσουν πουθενά. Η εναλλακτική των ανθρώπων του καναλιού είναι η Ευαγγελία Αραβάνη, που ήταν στο τιμόνι της εκπομπής στον πρώτο κύκλο επεισόδιων που σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα αφού το πρώην μοντέλο απέχει από την τηλεόραση και δεν είναι σίγουρο ότι θέλει να επιστρέψει. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.