«Πάτε καλά ρε π@π@ρες; Σοβαρέψου ρε Καινούργιου!»: Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με το «Super Κατερίνα» (Vid)

«Πάτε καλά ρε π@π@ρες; Σοβαρέψου ρε Καινούργιου!»: Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με το «Super Κατερίνα» (Vid)

Ένταση από... το τίποτα.

Ένας τίτλος θέματος στην εκπομπή  «Super Κατερίνα» ήταν αρκετός για να κάνει πυρ και μανία τον Τριαντάφυλλο τόσο με την εκπομπή του ALPHA όσο και με την Κατερίνα Καινούργιου προσωπικά.

«Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US», είδαμε επί της οθόνης στο θέμα της αποχώρησης της Νάταλι Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη από το μουσικό σόου του σταθμού της Κάντζας, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε μία σειρά επιθετικών αναρτήσεων με διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς για την Καινούργιου και το πάνελ της.


«Ναι εγώ φταίω που αποχώρησαν, ρε πάτε καλά ρε @katken; Κατερίνα σοβαρέψου λίγο κορίτσι μου, δηλαδή έλεος. Στο Survivor εγώ φταίω σε όλα, εγώ φταίω, έλεος ρε τα ίδια πάλι; Ύστερα σου λέει Φίλη μου η Κατερίνα», έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story του o τραγουδιστής.

«Πας καλά Τριαντάφυλλε; Είσαι η αδυναμία μας, πλάκα κάναμε… Και μη μιλάς άσχημα εδώ. Πχ παπάρ…», έσπευσε να απαντήσει μέσω instagram η Καινούργιου με δικό της story το οποίο μάλιστα αναζημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος, αλλά το θέμα δεν έληξε εκεί.

Ο Τριαντάφυλλος επέμεινε στη θέση του, καθιστώντας σαφές πως η ενόχλησή του είναι τεράστια…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.