Αποκλειστικό | Εκπομπές και περιγραφές του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ

Καταγγελίες για απολύσεις και καταργήσεις ειδικοτήτων στον ΑΝΤ1

Τι αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος γύρω από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+. Το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε τα δικαιώματα του Μουντιάλ και αρχικά έβαλε την πλειοψηφία των αγώνων στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Τα προβλήματα σύνδεσης πολλών χρηστών οδήγησαν το κανάλι στην απόφαση να βάλει όλους του αγώνες στο «ελεύθερο» χωρίς, όμως, να επιστρέψει το αντίτιμο των 20 ευρώ ξεσηκώνοντας νέες αντιδράσεις. Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τον σταθμό για απολύσεις αλλά και κατάργηση ειδικοτήτων.

Αναλυτικά:

Καταγγελίες για απολύσεις και καταργήσεις ειδικοτήτων στον ΑΝΤ1
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Μετά το Βατερλώ του συνδρομητικού καναλιού ANT1+ του ομίλου Αντέννα, όπου η πλατφόρμα μετάδοσης των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χιλιάδων συνδρομητών που πλήρωσαν 19,99 ευρώ και την συνακόλουθη απόφαση να μην επιστραφούν στους πολίτες οι συνδρομές, η Διοίκηση του Ομίλου προχωρά ανένδοτη στην εφαρμογή ανάλγητων εργασιακών πολιτικών, φανερώνοντας το ποιόν μιας αδίστακτης εργοδοσίας.

Αναφερόμαστε στις δύο αναίτιες απολύσεις συναδέλφων εν καιρώ κλιμάκωσης της πρωτοφανέρωτης ακρίβειας και πληθωρισμού και την απόφαση της Τεχνικής Διεύθυνσης να καταργήσει την ειδικότητα του ηχολήπτη από τα τηλεοπτικά πλατώ του σταθμού, μεταφέροντας αφ’ ενός την συγκεκριμένη λειτουργία στις πλάτες των υπόλοιπων εργαζομένων και εντατικοποιώντας την εργασία, αφ’ ετέρου υποβαθμίζοντας την παραγώμενη ποιότητα των εκπομπών.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλει τόσο τις απολύσεις και τις συγκεκριμένες αποφάσεις εις βάρος των εργαζομένων στηρίζοντας τους εργαζόμενους, όσο και την απίστευτη κοροϊδία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ προς το τηλεοπτικό κοινό, που υποτίθεται πως σέβεται και ενδιαφέρεται για την ικανοποίησή του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.