Λίγοι το κατάλαβαν: Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά

Λίγοι το κατάλαβαν: Η σημαντική αλλαγή του ΑΝΤ1 από τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και μετά

Άλλαξε και... πάει μια χαρά.

Το φετινό Μουντιάλ είναι ιδιαιτέρως… ιδιαίτερο, για μια σειρά από λόγους (το πρώτο που γίνεται χειμώνα, τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούσαν στο Κατάρ κατά τη διάρκεια πριν το τουρνουά κ.α.).

Μέσα σε όλο αυτό το περίεργο κλίμα, ήρθε και η τηλεοπτική κατάρρευση του ΑΝΤ1+ (της πλατφόρμας streaming του καναλιού του Αμαρουσίου), με χιλιάδες κόσμου που είχε πληρώσει συνδρομή αποκλειστικά και μόνο λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου να φωνάζει- και δικαίως.

Ως γνωστόν ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε, λόγω των αξεπέραστων τεχνικών προβλημάτων, να «μεταφέρει» ολόκληρο το Μουντιάλ στο ελεύθερο κανάλι του, με την κατάσταση να ομαλοποιείται μετά από τις πρώτες 2-3 ημέρες και οι τηλεθεατές ν’ απολαμβάνουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της υφηλίου.

Η αλήθεια είναι πως ο σταθμός έχει προσπαθήσει, μετά το φιάσκο των πρώτων ημερών, να ισορροπήσει την κατάσταση κάνοντας υπέρ το δέον τίμιες προσπάθειες. σε ό,τι έχει να κάνει με την κάλυψη της διοργάνωσης (το τι έκανε με όσους πλήρωσαν τα 20 ευρώ για τον ΑΝΤ1+ είναι εντελώς άλλη, πονεμένη ιστορία…) και από τα προημιτελικά και μετά έχει κάνει μια σημαντική αλλαγή που ελάχιστοι την παρατήρησαν.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στο γεγονός πως στα παιχνίδια των 17:00 από τη φάση των «8» και μετά δεν υπάρχει σχολιασμός από κάποιον καλεσμένο ή έναν δεύτερο δημοσιογράφο, όπως συνέβαινε στις δύο πρώτες φάσεις. Περιγράφουν μόνο οι δύο απεσταλμένοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο Κατάρ (Σπυρόπουλος, Κωσταβάρας), με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να παραμένει στον σχολιασμό στα ματς των 21.00.

Φυσικά ο ήχος είναι πολύ καλύτερος, μιας και ο σπίκερ είναι στο γήπεδο και μας βοηθάει να μπούμε καλύτερα στο… πωρωτικό κλίμα των αγώνων ποδοσφαίρου.

Από μας, ΑΝΤ1, είναι «ναι»…

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.