Survivor All Star: Στην τελική ευθεία το deal Ντάνου - παραγωγής

Survivor All Star: Στην τελική ευθεία το deal Ντάνου – παραγωγής

Όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις για το Survivor All Star. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με All Star εκδοχή μετά την επιτυχία του τους τελευταίους δύο κύκλους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελούσε διακαή πόθο της παραγωγής και του Acun Ilicali. Η συμμετοχή του στο ριάλιτι έχει περάσει από χίλια κύματα. Αρχικά, διέψευσε τη συμφωνία του με το κανάλι και την παραγωγή, αφού θα συμμετείχε σε γυρίσματα ταινίας.

Όπως φαίνεται, η υπόθεση της συμμετοχής του Ντάνου θα έχει αίσια κατάληξη.

Η συμμετοχή του δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής, αλλά πέρασε από ιατρικές εξετάσεις τις προηγούμενες ημέρες. Όσον αφορά τη συμφωνία του με την παραγωγή του ριάλιτι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει εξασφαλίσει το τηλεοπτικό του μέλλον.

Σύμφωνα με το reader, ο Ντάνος θα είναι ο παρουσιαστής στο «I am a Celebrity get me out of here» που θα βγει σε παραγωγή Acun Ilicali στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν ή πρωταγωνιστής σε νέα σειρά του ΣΚΑΪ εάν το κανάλι βέβαια αποφασίσει την επόμενη σεζόν να εντάξει μυθοπλασία στο πρόγραμμά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο του Γιώργου Αγγελόπουλου θα υπογραφεί στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία του ίδιου του Τούρκου παραγωγού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.