Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος |  Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την αλήθεια για τον χωρισμό τους (Pic)

Ποιος χωρισμός; Έκλεισαν στόματα Βαλαβάνη-Βασάλος με ένα viral βίντεο

Τηλεοπτικό χρονικό παράδοξο.

Mπορεί οι φήμες να τους θέλουν χωρισμένους το Asia Express όμως τους έδειξε πιο αγαπημένους από ποτέ. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έφτασε στον τελικό του ταξιδιωτικού ριάλιτι, και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία λίγο πριν τον τελικό του έκανε έκπληξη.

Η σύντροφος του πρώην παίκτη του Survivor μίλησε μαζί του μέσω βίντεοκλήσης λίγο πριν τον τελικό του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star χωρίς να γνωρίζουμε στα σίγουρα αν τα γυρίσματα έγιναν αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσουν οι φήμες για τον χωρισμό τους. Τηλεοπτικά τουλάχιστον φάνηκαν πιο αγαπημένοι από ποτέ με τον ίδιο να δηλώνει στην κάμερα:

«Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου».

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων στη βιντεοκλήση: «Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Και ο Φίλιππος όμως. […]Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.