Διαλύθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες: «Καθάρισε» με το Μουντιάλ ο ΑΝΤ1…

Διαλύθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες: «Καθάρισε» με το Μουντιάλ ο ΑΝΤ1…

Το είχαν καταλάβει όλοι.

Αρκετή συζήτηση ξεσήκωσε τη φετινή σεζόν το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1. Η κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου μεταδίδεται για πρώτη φορά στην ιστορία σε ιδιωτικό κανάλι, όπως συνέβη και στο Euro το καλοκαίρι του 2021.

Η αρχική επιλογή του σταθμού να μεταδοθεί η πλειοψηφία των αγώνων της φάσης των ομίλων από τη συνδρομητική πλατφόρμα έφερε αντιδράσεις. Τα προβλήματα σύνδεσης στον ΑΝΤ1+ ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού να βάλει τους αγώνες σε παράλληλη μετάδοση.

Ωστόσο, το κανάλι κάθε άλλο παρά ηττημένο ήταν από την επιλογή αυτή.

Οι αγώνες του Μουντιάλ συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σημειώνουν εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό.

Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στο σύνολο ημέρας, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο γενικό σύνολο, ήταν ο ΑΝΤ1 τις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen από 1η έως και 11 Δεκεμβρίου, ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υπερισχύοντας όλων των καναλιών, στο κοινό 18-54 με μέσο όρο 16,6% και 3,3 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Στο σύνολο κοινού ήταν, επίσης, πρώτος με μέσο όρο 15,9% και 1,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.