Πολύ καλά έκανε η Σολωμού και «έβρισε» τη δημοσιογράφο

Πολύ καλά έκανε η Σολωμού και «έβρισε» τη δημοσιογράφο

Να σοβαρευτούμε λίγο παιδιά ε...

Συζητήσεις επί συζητήσεων έχουν γίνει απ΄το πρωί της Τρίτης μετά από ένα βίντεο στο οποίο η Μαρία Σολωμού φαίνεται να ρίχνει μπινελίκι εκνευρισμένη, με πολλούς να ερμηνεύουν πως απευθυνόταν στη δημοσιογράφο που την είχε πάρει κατά πόδας και της είχε χώσει το μικρόφωνο στα μούτρα με σκοπό να πάρει μια δήλωσή της για τον Mente Fuerte και την κοινή τους εμφάνιση στα Madwalk.

Άκουσα προσεκτικά όσα υποστήριξαν διάφορες τηλεπερσόνας που ηθικολογούν και στρουθοκαμηλίζουν, λέγοντας πως δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που έκανε η Μαρία να βρίζει έναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του. Οκ, και οι διακινητές ναρκωτικών τη δουλειά τους κάνουν ρε παιδιά, γιατί τους βρίζετε;

Σας φαίνεται άτοπη η σύγκριση; Είναι όντως; Για να το δούμε ψύχραιμα.

Ζούμε σε μια εποχή που συμφωνήσαμε ότι αν ένας άνθρωπος παραβιάζει τον προσωπικό σου χώρο, πρόκειται για παρενόχληση ως και κακοποίηση. Κι αν του ζητάς να απομακρυνθεί ή αν φεύγεις μακριά του, το να σε ακολουθήσει είναι κολάσιμο και απαιτεί σύλληψη από αστυνομικό και να ανοίξει φάκελος για την υπόθεση.

Γιατί αυτό να διαφέρει για τους δημοσιογράφους; Ποιος αποφάσισε ότι είναι αποδεκτή δουλειά να έχεις πάρει από πίσω έναν άνθρωπο και να τον παρενοχλείς, με τη φτηνή δικαιολογία πως κάνεις τη δουλειά σου και δε φταις εσύ, αλλά ο αρχισυντάκτης ή η αρχισυντάκτρια της εκπομπής;

Τι μας λέτε κυρία Γραμμέλη – που πετάτε φέτος όλο και περισσότερες μπαρούφες – και κυρία Καινούργιου; Δεν έπρεπε, λένε, να βρίσει η Σολωμού. Ήταν κακό, άδικο, μόνο ντροπιαστικό δεν το χαρακτήρισαν. Άλλες, όπως η κυρία Χριστοπούλου, την δικαιολόγησαν, κάνοντας λόγο για το δικαίωμα σε μια κακή στιγμή. Εγώ λέω πως και χωρίς κακιά στιγμή, μια χαρά άξιζε και στη δημοσιογράφο και σε όλους όσοι κάνουν το ίδιο, το μπινελίκι. Όχι γιατί ζητάνε μια δήλωση, αλλά γιατί παραβιάζουν τον προσωπικό χώρο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το μπινελίκι θα ήταν το λιγότερο που θα δεχόταν κάποιος που το κάνει αυτό. Οπότε, και ευχαριστώ να λέει η εν λόγω δημοσιογράφος και κάθε δημοσιογράφος σε ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν κάνει σχοινί κορδόνι αυτή την τακτική.

Κι ας λέει η Σολωμού πως το μπινελίκι δεν απευθυνόταν κάπου, αλλά ήταν μια έκφραση εκνευρισμού χωρίς συγκεκριμένο αποδέκτη γιατί η δημοσιογράφος της χάλασε την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για τα Madwalk, έχει όλα τα δίκια να τα έχωσε στη δημοσιογράφο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.