Survivor: Η πρώτη «ιδιαίτερη» σκηvή Σάκη - Μαριαλένας προκάλεσε χαμό στο Twitter (Pics)

Survivor All Star | «Βόμβα» με τη συμμετοχή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη – Στο νοσοκομείο ο πατέρας της (Vid)

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Survivor All Star μπορεί να είναι πυρετώδεις καθώς το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ξεκινάει σε 15 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για το νησί της Καραϊβικής όμως για κάποιους από αυτούς τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δε λένε να τελειώσουν.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μία από τις παίκτριες που θα βρεθεί στο Survivor All Star ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, είχε αποχαιρετήσει τον μπαμπά της που θα άφηνε για πολλούς μήνες στην Ελλάδα να την περιμένει όταν ένα θέμα υγείας του την κράτησε ακόμα στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία περιπέτεια με την υγεία του αγαπημένου της μπαμπά τον οδήγησε στο νοσοκομείο και η ίδια δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του.

«Τελικά δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει εχθές σας είπα ότι αποχαιρέτησα τον μπαμπά μου γιατί θα φύγει για Εύβοια και δεν θα τον ξαναδώ μέχρι να φύγω… Και τελικά σήμερα ήρθαμε πάλι στο νοσοκομείο αχ ρε μπαμπάκα μου», έγραψε στο insta story που ανέβασε η personal trainer.

Survivor All Star | «Βόμβα» με τη συμμετοχή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη - Στο νοσοκομείο ο πατέρας της (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.