Καϋμενάκης-Μπάκος: Αυτό είναι το όνομα-βόμβα που κλείνουν στο κανάλι τους

Καϋμενάκης-Μπάκος: Αυτό είναι το όνομα-βόμβα που κλείνουν στο κανάλι τους

Ποιοι παρουσιαστές έκλεισαν.

Για τις 9 Ιανουαρίου ανατοποθετήθηκε χρονικά η πρεμιέρα του Attica TV με το νέο πρόγραμμα του, κανάλι που συστεγάζεται με το Action24, αμφότερα ιδιοκτησίας Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου. Επικεφαλής θα είναι ο Χρήστος Μαχαίρας ενώ αποχώρησε ήδη ο Βασίλης Θωμόπουλος μετά από διαφωνίες που είχε.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, ο Αλέξανδρος Κλώσσας (συν μια συμπαρουσιάστρια που θα επιλεγεί) θα κάνει καθημερινά εκπομπή στις 17:00, θα ακολουθεί το δίωρο της Βούλας Κεχαγιά και του Γιώργου Χουδαλάκη και κατόπιν στις 21:00 το δελτίο ειδήσεων. Λέγεται ότι θα το παρουσιάζει πρόσωπο– έκπληξη – φήμες ήθελαν να έχει γίνει κρούση στην Ελλη Στάη.

Σχεδιάζεται και μια ενημερωτική εκπομπή τις 22:00 με τον Βασίλη Σκουρή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Στις πολιτικές εκπομπές θα μετέχει πιθανότατα και η Ελλη Τριανταφύλλου, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια στελέχωσης και με ρεπόρτερ. Το κανάλι προσπαθεί να κάνει και το μεγάλο μπαμ με τον Γιώργο Μητσικώστα (εάν τελικά δεν προτιμηθεί να βγει η εκπομπή του στο Action24). Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και αν κλείσει το deal ο γνωστός μίμος θα έχει στο πλευρό του τον πιο ταλαντούχο κωμικό της νέας γενιάς.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διατηρεί τον ενημερωτικό προσανατολισμό αλλά με  πιο ανάλαφρα χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.