Άρχισαν τα όργανα στο Survivor All Star | Το ζευγάρι που έχει εκνευρίσει παίκτες και παραγωγή απ' το πρώτο γύρισμα

Άρχισαν τα όργανα στο Survivor All Star | Το ζευγάρι που έχει εκνευρίσει παίκτες και παραγωγή απ’ το πρώτο γύρισμα

Να είναι άραγε σαν τα περσινά της Μυριέλλας και του Κατσαούνη;

Δεν έχει καν προλάβει να αρχίσει το Survivor All Star, μόλις μερικές ώρες πριν έγινε το πρώτο γύρισμα που θα δούμε την Κυριακή στην πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, και ήδη τα πράγματα είναι τεταμένα.

Η φετινή εκδοχή του ριάλιτι είναι διαφορετική. Ο λόγος; Ότι τους ξέρουμε όλους. Δεν υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές. Όλοι έχουν συστηθεί στο κοινό, όλοι ξέρουν τους αντιπάλους τους, όλοι έχουν μελετήσει τη στρατηγική τους για το πώς θα συμπεριφερθούν, με ποιους θα κάνουν παρέα.

Επίσης, το κοινό δεν θα είναι σε φάση αναγνωριστικής θέασης. Ξέρει ποιος είναι ο καθένας, ποιον συμπαθεί και ποιον όχι, άρα θα διαλέξει από νωρίς στρατόπεδο.

Στην «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε πως επειδή υπάρχει αυτό το διαφορετικό δεδομένο, θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια συγκρούσεις και ίντριγκες. Άλλωστε, κάποιοι παίκτες έχουν και παρελθόν κόντρας μεταξύ τους, όπως ο Μαρτίκας με τον Καραγκούνια, που είναι και ακόμα ζεστή η αντιπαλότητα τους.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης, δύο παίκτες από τους 26, καταφέρνουν στα πρώτα πέντε λεπτά να εκνευρίσουν με μια ενέργεια τους τους υπόλοιπους 24. Να είναι άραγε οι Μαρτίκας – Καραγκούνιας; Να είναι μήπως τα ερωτοτροπήματα κάποιων από τα δυό ζευγάρια;

Ή μήπως να είναι αυτό που αναφέρθηκε στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, ότι υπάρχουν παίκτες που πήγαν με λεφτά, για να δωροδοκήσουν τους ντόπιους για φαγητό; Την Κυριακή θα πάρουμε την πρώτη γεύση αυτού του πολύ ιδιαίτερου ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.