Οργή στο Survivor για τη συμπεριφορά Βαλαβάνη - Βασάλου | Ο Τριαντάφυλλος «τους ξεμπρόστιασε» με μια ανάρτηση (Pics)

Οργή στο Survivor για τη συμπεριφορά Βαλαβάνη – Βασάλου | Ο Τριαντάφυλλος «τους ξεμπρόστιασε» με μια ανάρτηση (Pics)

«Αυτός ο ψευτοφουσκωτούλης που το παίζει μάγκας...».

Το πρώτο γύρισμα του Survivor All Star πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, με τα πρώτα spoilers να αποτελούν κι αυτά γεγονός.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα οι πρώτες εντάσεις ξεκίνησαν νωρίς στον Άγιο Δομήνικο, όταν δύο παίκτες πιάστηκαν με πολλά δολάρια επάνω τους σε μια προσπάθεια να συνεννοηθούν με security και ντόπιους προκειμένου να εξασφαλίζουν τροφή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους φέρονται να αγόρασαν συνάλλαγμα με την άφιξή τους στον Άγιο Δομήνικο, κάτι που όμως… δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την παραγωγή και εν συνεχεία ούτε από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συμβάν και μόνο με καλό μάτι δεν πήραν την κίνησή τους αυτή.

Τα ονόματά τους δεν ειπώθηκαν on air, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος σε insta story του πρόκειται για τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο – τον οποίο ο τραγουδιστής έβαλε στο στόχαστρο μετά από ειρωνικές δηλώσεις του πρώτου για το πρόσωπό του.


«Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».

Nα σημειωθεί ότι ο Βασάλος είχε ειρωνευτεί την απουσία του Τριαντάφυλλου από το Survivor All Star λέγοντας τα εξής on air: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση χωρίς τον Τριαντάφυλλο, δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.