Γιώργος Καπουτζίδης - Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που χάλασε η φιλία τους μετά το «Παρά 5»

Γιώργος Καπουτζίδης | Αυτή η σειρά επιστρέφει στην tv με νέα σεζόν

Η έκπληξη που κανείς δεν περίμενε.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές της δουλειάς του Γιώργου Καπουτζίδη, καθώς βέβαιη θεωρείται πλέον η επιστροφή της σειράς «Σέρρες» στη μικρή οθόνη, μέσα από την πλατφόρμα του ANT1+ και έπειτα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Παρά το γεγονός πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συζητηθεί κάτι τέτοιο μετά τον αναπάντεχο χαμό του πρωταγωνιστή της, Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2022, εντέλει Καπουτζίδης και ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Την αποκάλυψη έκανε η τηλεοπτική μητέρα του Πάνου Νάτση, Ελένη Ουζουνίδου, η οποία σε συνέντευξή της στην στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» είπε χαρακτηριστικά:

«Εάν δεν κάνω λάθος τελικά θα κάνουμε και δεύτερη σεζόν στις “Σέρρες”. Αυτό θα γίνει αφού τελειώσουμε από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις μας οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί. Εκεί προς την άνοιξη, Μάιο – Ιούνιο θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, αν πάνε όλα καλά».


O ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης, τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου είχε εμφανιστεί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, είχε παραδεχτεί στον Γιώργο Λιάγκα:

«Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει.

Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.