Το μεγάλο φάουλ του ΣΚΑΪ με την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Το βίντεο που αποκαλύπτει πόσων ετών είναι πραγματικά (Vid)

Το μεγάλο φάουλ του ΣΚΑΪ με την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη – Το βίντεο που αποκαλύπτει πόσων ετών είναι πραγματικά (Vid)

32 το 2017, 35 το 2023...

Αν κάποιος συγκέντρωνε όλα τα αριθμητικά δεδομένα γύρω από την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, θα έχανε τον μπούσουλα. Στο Survivor All Star που ξεκίνησε, η καρτέλα με το όνομα και την ηλικία της, γράφει πως είναι 35 ετών.

Πριν από 4 χρόνια, όταν είχε πάει στην εκπομπή της Μελέτη στον ALPHA, το «Μετά τα Μεσάνυχτα», είχε πει πως είναι 31 στα 32.

Σε ένα σχόλιο που είχε κάνει σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Instagram, είχε πει πως είναι γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1987.

Το μεγάλο φάουλ του ΣΚΑΪ με την ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Το βίντεο που αποκαλύπτει πόσων ετών είναι πραγματικά (Vid)

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Youtube πριν φύγει για Άγιο Δομήνικο, ανέφερε πως το 2017 στο πρώτο Survivor, ήταν 29 χρονών και τώρα είναι 35 στα 36, κάτι που όμως προκαλεί σύγχυση λόγω παλαιότερων δηλώσεών της.

Ως εδώ, βλέπετε, όλα καλά, συμφωνούν οι αριθμοί και η Ευρυδίκη μοιάζει είναι όντως 35 ετών και να βαίνει στα 36.

Μόνο που πίσω στο Survivor του 2017, το πρώτο στον ΣΚΑΪ, στις ηλικίες των παικτών η παραγωγή είχε γράψει ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1985, δηλαδή δύο χρόνια νωρίτερα από ό,τι η ίδια δηλώνει. Στην πορεία του παιχνιδιού, μάλιστα, αφαιρέθηκε η χρονιά από το βιογραφικό της που ήταν αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ και έμεινε μόνο η ημερομηνία, κάτι που δεν είχε γίνει στους άλλους παίκτες.

Επίσης, η ίδια είχε πει ότι ξεκίνησε στο κανάλι του Αλαφούζου το 2004 – 2005, δηλαδή 18 χρόνια πίσω. Άρα, αν ξεκίνησε τότε και είναι γεννημένη το ’87, σημαίνει πως το 2004 – 2005 ήταν 16-17 ετών, δηλαδή… ανήλικη.

Αυτό που υποστηρίζουν οι χρήστες των social media, πάντως, είναι πως η Βαλαβάνη μπήκε στο πρώτο Survivor στην ηλικία των 32 ετών, ενώ σήμερα έχει κλείσει αισίως τα 37 και τον Μάιο μπαίνει στα 38.

Και εδώ που τα λέμε, περισσότερο πιθανά είναι αυτά τα νούμερα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.