«Άσε μας ήσυχους ρε ανεπίτρεπτη, τυχάρπαστη!»: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (Vid)

«Άσε μας ήσυχους ρε ανεπίτρεπτη, τυχάρπαστη!»: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (Vid)

Τι προκάλεσε την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, με τον ίδιο να καταλήξει να αποχωρεί από το πάνελ μετά από διαμάχη που είχε με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Αφορμή της διαμάχης τους στάθηκε μια παρέμβαση της Γεωργακοπούλου στα λεγόμενά του, σχετικά με τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 για την επέτειο των 30 χρόνων του σταθμού.

«Έκανα γύρισμα, αγνοώντας ποιοι είναι οι παρουσιαστές. Είναι η ιστορία του Ant1, που κλείνει 30 χρόνια. Εμένα μου έκαναν μία σειρά ερωτήσεις και μίλαγα για διάφορες εκπομπές, τους θύμιζα ιστορίες», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πόσες ώρες;», τον ρώτησε με μια δόση ειρωνείας η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Πόσες ώρες να πεις στα ξαδέλφια σου. Να πεις πόσες ώρες στα ξαδέλφια σου καλοπροαίρετα. Μίλαγα 20 ώρες. Πού να ξέρω εγώ πόσες ώρες; Άσε μας τώρα… άκου πόσες ώρες;», της απάντησε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής επέστρεψε μετά λίγα λεπτά στη θέση του ύστερα από παρακλήσεις της Καινούργιου, συνέχισε όμως να είναι εκνευρισμένος και εξήγησε τις ήταν αυτό που τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση.

«Εγώ έκανα μία συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, που με τίμησε με μια σειρά προτάσεων. Δεν ήταν αυτή η εκπομπή, ήταν κι άλλα πράγματα και προέκυψε μέσω Θέμη και αυτή η συνεργασία. Με τίμησε και τον τιμώ με μία παρουσία εδώ, που προσπαθώ να συμμετέχω, να κάνω ό,τι καλύτερο σαν κριτική των πραγμάτων που συμβαίνουν. Αυτή τη σχέση τη σέβομαι σαν κόρη οφθαλμού. Από ‘κει και πέρα όμως εγώ δεν θα ανέχομαι ούτε να με ειρωνεύονται, ούτε να προσπαθούν να με χτυπήσουν έμμεσα ή άμεσα.

Εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορεί εδώ η Χρύσλα ή η κάθε Χρύσλα να με ρωτάει: πόσες ώρες; Με ύφος δηλαδή ‘πόσες ώρες μίλαγες;’, το γνωστό περί ομιλιτικότατου Ανδρέα, που όταν ξεκινάει δεν σταματάει. Εγώ μιλάω με επιχειρήματα! Δεν ανέχομαι την ειρωνεία, διότι σέβομαι τον Νίκο, όλους εσάς και κατ’ αρχήν τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές αλλά δεν θα κάθομαι να διαπομπεύομαι από κανέναν, είτε είναι συγκεκριμένη προσωπικότητα, είτε τυχάρπαστη», τόνισε σε έντονο τόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.