Survivor | Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα ντοκουμέντα που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα (Pics)

Survivor | Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα ντοκουμέντα που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα (Pics)

Aλλιώς ξεκίνησαν και αλλιώς η ζωή τους πάει.

Άλλα είχε στο μυαλό του ο Acun Ilicali όταν προσπάθησε με κάθε τρόπο να φέρει ξανά πίσω στο Survivor το ζευγάρι στη ζωή αλλά και πολύ δυνατούς παίκτες στο αγωνιστικό τμήμα του ριάλιτι, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η μεν Ευρυδίκη αποτελούσε τη πιο δυνατή παίκτρια του Survivor 2017 ο δε γυμναστής ήταν πάντα ανταγωνιστικός ακόμα και στον Γιώργο Αγγελόπουλο που φάνταζε αήττητος.

Όμως η παρουσία τους στο Survivor All Star δεν έχει μέχρι στιγμής αποδώσει τα αναμενόμενα στο αγωνιστικό κομμάτι με τους δύο παίκτες να βρίσκονται στον πάτο των στατιστικών και να χάνουν τον έναν αγώνα μετά τον άλλο προβληματίζοντας τόσο τις ομάδες τους όσο και την παραγωγή που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τους φέρει στο παιχνίδι.

Τα στατιστικά δυστυχώς για το πρώην ζευγάρι δε λένε ψέματα, παρότι μπορούν φυσικά να αλλάξουν αν οι δύο παίκτες βρουν τα πατήματά τους κατά τη διάρκεια των run. Μέχρι στιγμής η Βαλαβάνη έχει μόλις 22,2% επιτυχία στα αγωνίσματα που έχει λάβει μέρος ενώ ακόμα πιο κάτω βρίσκεται ο Βασάλος, στην τελευταία θέση από όλους τους παίκτες με μόλις 1 νίκη σε 7 αγώνες και ποσοστό 14,3%.

Αυτό σε συνδυασμό με τα όσα εμπλέκουν το όνομά του για λεφτά που είχε πάρει ο ίδιος για να «λαδώνει» τους ντόπιους ώστε να έχει παραπάνω βοήθεια, έχουν αντιστρέψει το κλίμα εναντίον του προκαλώντας ακόμα και την αντίδραση των συμπαικτών του.

Survivor | Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα ντοκουμέντα που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.