«Έμπλεξε» ο Acun: Το άλυτο πρόβλημα στο φετινό Survivor που ενδέχεται να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το παιχνίδι

«Έμπλεξε» ο Acun: Το άλυτο πρόβλημα στο φετινό Survivor που ενδέχεται να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το παιχνίδι

Θα καταφέρει να ισορροπήσει τις ομάδες.

Tα θετικά και τα αρνητικά θέματα που θα είχε να αντιμετωπίσει ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali στο νέο Survivor All Star ήταν λίγο πολύ γνωστά όταν αποφασίστηκε ότι στο ριάλιτι θα μπουν τόσοι πολλοί παίκτες από προηγούμενες σεζόν.

Ονόματα γνωστά, παίκτες γνωστής δυναμικότητας, δε θα μπορούσαν να εκπλήξουν το τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας μία εικόνα βελτιωμένη προς το αγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία τους. Αυτό όμως που θα μπορούσε να γίνει είναι να δείξουν μία χειρότερη εικόνα αγωνιστική καθώς για κάποιους από αυτούς έχουν περάσει 5,5 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Το μεγάλο πρόβλημα της παραγωγής είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την κόκκινη να είναι εμφανώς πιο δυνατή από την μπλε οδηγώντας υποχρεωτικά και σε περαιτέρω αποδυνάμωση της μπλε λόγω αφαγίας και υπερβολικής πείνας.

Το πρόβλημα δε γίνεται να λυθεί άμεσα καθώς διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες και δεν μπορούν να υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις από τη ψηφοφορία του κοινού. Η μόνη λύση βρίσκεται αλλού. Στις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Αυτό μπορεί να γίνει κυρίως από τους παίκτες της μπλε ομάδας που δεν θα αντέξουν τις δυσκολίες ώστε να αντικατασταθούν από δυνατότερους που περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν στο παιχνίδι. Οι κανόνες δεν μπορούν να αλλάξουν και φαίνεται ότι στον φετινό κύκλο θα δούμε πιο πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις από ποτέ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.