Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Το πρώτο teaser, η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας του σειράς στο Mega

«Καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα ασταμάτητα»: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή του Maestro (Vid)

Ένα πολύ δύσκολο θέμα που λύγισε ακόμα και τους ηθοποιούς.

Για την εμπειρία του στην τηλεοπτική επιτυχία Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Μπένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή The dot.

O ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη σκηνή που είχε να γυρίσει για τη σειρά του Mega και του Netflix την οποία αναγκάστηκε να διακόψει για να βάλει τα κλάματα λόγω της πολύ σκληρής θεματικής της σκηνής η οποία αναφερόταν σε ενδοοικογενειακή βία από τον τηλεοπτικό του πατέρα.

«H σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης.

Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία.

Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία.

Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή», αποκάλυψε ο ηθοποιός ο οποίος όμως συμπλήρωσε:

«Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.