«Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι» | Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό

«Ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι» | Ο διαγωνιζόμενος του MasterChef που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό

Ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε.

Το MasterChef έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Ο μαγειρικός διαγωνισμός έκανε πρεμιέρα για έβδομη σεζόν στην τηλεόραση του Star με αρκετές ιδιαίτερες ιστορίες.

Μία από αυτές ήταν του Νίκου Τράκα, που είναι 29 ετών. Ο μάγειρας ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ. Ο επίδοξος σεφ αναφέρθηκε στην αλωπεκίαση που του εμφανίστηκε σε ηλικία 10 ετών.

«Η αλωπεκίαση είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι! Από τα 10 μου χρόνια και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω ότι οποιασδήποτε άνθρωπος παθαίνει κάτι παρόμοιο είναι δύσκολο. Αλλά ότι και να είναι, είναι στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει κάτι που να με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελινγκ σε αυτό!», είπε στην κάμερα ο Νίκος.

Ο Νίκος Τράκας κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την παρουσία του 29χρονου διαγωνιζόμενου.

 

Ο Νίκος Τράκας εντυπωσίασε και τους κριτές με το φαγητό που τους παρουσίασε. Ο παίκτης απέσπασε λευκή ποδιά και μπήκε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.