Σασμός φινάλε | To μεγάλο φάουλ στο πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο που εξόργισε τους τηλεθεατές (Pics & Tweets)

Φάουλ ΕΡΤ | Μα είναι δυνατόν να σταματά αυτή η εκπομπή;

Ας το ξανασκεφτούν στην ΕΡΤ…

Τη ζωή του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά παρουσιάζει η εκπομπή «Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο», το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 20:00, από την ΕΡΤ1.

Η εκπομπή φωτίζει τα αίτια που οδήγησαν τον δημιουργό της «Κοιμωμένης» στην τρέλα και στον εγκλεισμό του για 14 χρόνια σε ψυχιατρικό άσυλο. Η ιστορία του είναι γεμάτη ανατροπές κι ένα ευτυχές τέλος, καθώς κατάφερε να βγει από τα σκοτάδια της σχιζοφρένειας, να ξαναδημιουργήσει σπουδαία έργα και να καταξιωθεί. Ο πατέρας του Χαλεπά, Ιωάννης, ήταν σπουδαίος μαρμαροτεχνίτης και ήθελε να τον κάνει έμπορο, όμως ο Γιαννούλης από μικρός ήθελε να γίνει γλύπτης.

Το αρνητικό είναι ότι ο κύκλος των εν λόγω εκπομπών του Βασιλόπουλου στην ΕΡΤ, ολοκληρώθηκε. Μετά τα (ομολογουμένως καταπληκτικά!) διπλά επεισόδια με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Στέλιου Καζαντζίδη και της Τζένης Καρέζη (όχι πως οι άλλες υστέρησαν) δεν έχει προβλεφθεί να ανανεωθεί.

Βεβαίως τον Βασιλόπουλο συνεχίζουμε να τον βλέπουμε με τη «Μηχανή του Χρόνου» του στο Cosmote History της Cosmote TV, ωστόσο και με τα «Πρόσωπα» διέπρεψε.

Ας το ξανασκεφτούν στην ΕΡΤ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.