Το πιο σκληρό ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει και ο Μποτρίνι υπόσχεται γέλιο και... βρισιές

Το πιο σκληρό ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει και ο Μποτρίνι υπόσχεται γέλιο και… βρισιές

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι έτοιμος να αναλάβει ξανά τον ίδιο ρόλο.

Η μεγάλη διαδικτυακή επιτυχία του «Εφιάλτη στην Κουζίνα», του ριάλιτι μαγειρικής που παρουσίαζε ο Έκτορας Μποτρίνι, ανάγκασε τους ανθρώπους του ALPHA, δέκα χρόνια μετά το τέλος της τρίτης σεζόν να επαναφέρει στις οθόνες το επιτυχημένο κόνσεπτ.

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα αναλάβει ξανά τον ίδιο ρόλο και μιλώντας στην εκπομπή Alpha Παντού έδωσε τις απαντήσεις του για το τι διαφορετικό θα δούμε στη νέα αυτή σεζόν, σε μία εντελώς διαφορετική εποχή, μία δεκαετία μετά.

«Οι εστιάτορες έχουν φτάσει σε απόγνωση. Μας βάζω όλους στο ίδιο σακί. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την εστίαση και όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια, έστω και λίγη. Τώρα είμαι λίγο διαφορετικοί, πιο ώριμοι όλοι. Όλοι μας έχουμε εξελιχθεί προς το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα γίνει κάτι πολύ όμορφο.» ανέφερε ο σεφ και παρουσιαστής ενώ συμπλήρωσε για την φετινή σεζόν των 12 επεισοδίων ότι θα δούμε εστιατόρια όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Όσον αφορά το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ριάλιτι, το οποίο είναι το ταπεραμέντο του και η σκληρή γλώσσα την οποία αρκετές φορές χρησιμοποιούσε απέναντι στους επαγγελματίες συναδέλφους του, ο σεφ σχολίασε:

«Προσπαθώ να είμαι αυθόρμητος και η πλάκα είναι ότι τα πιο πολλά βρισίδια τα έχω φάει εγώ. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να βοηθήσουμε πραγματικά, αυτός είναι ο σκοπός της εκπομπής»

Το πιο σκληρό ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει και ο Μποτρίνι υπόσχεται γέλιο και... βρισιές

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.