Ρεσιτάλ Μπο για το φιλί Καρολίνας-Πρίαμου: «Μου είχε πει ότι θα την προσέχει και τον πίστεψα, η Καρολίνα έχει το αμάξι της σπίτι μου»

Ρεσιτάλ Μπο για το φιλί Καρολίνας-Πρίαμου: «Μου είχε πει ότι θα την προσέχει και τον πίστεψα, η Καρολίνα έχει το αμάξι της σπίτι μου»

Πολύ άβολη η φασούλα

Τι τους έμελλε να πάθουν Μπο και Ελευθερία Ελευθερίου…Να βλέπουν στο Survivor να μπαίνουν η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος δεσμευμένοι μαζί τους και μέσα σε 15 μέρες να σκάει trailer που τους δείχνει να συναντιούνται κρυφά στο δάσος για να φιληθούν και να έχουν τρυφερά ενσταντανέ, ενώ οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι αμοιβαία ερωτευμένοι, είναι κάτι δύσκολο.

Κι όταν αυτό γίνεται και τόσο δημόσιο, όταν τόσος κόσμος που βλέπει το Survivor All Star, ξέρει και έχει δει και τον Μπο να μιλάει τις προηγούμενες μέρες για το πόσο ερωτευμένος είναι, το δύσκολο γίνεται ακόμα δυσκολότερο.

Ο Μπο βρέθηκε στην εκπομπή της Μπακοδήμου καλεσμένος και μίλησε για αυτό που νιώθει από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και κυκλοφόρησε το trailer που δείχνει τα φιλιά των δύο παικτών.

«Είχα δώσει τον λόγο μου να έρθω κι επειδή έγιναν κάποια πράγματα, δεν θα τον έπαιρνα πίσω. Δεν είναι και πολύ ευχάριστη η θέση μου. Συμβαίνουν αυτά, απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα…Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, κάτι που στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Μέσα σε 10 μέρες άλλαξαν όλα. Την περασμένη βδομάδα κάναμε χαρτιά για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά βλέπω αυτό το πράγμα…»

Ο Μπο αποκάλυψε μάλιστα πως πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες, ο Πρίαμος του είχε πει πως θα προσέχει την Καρολίνα, ενώ επιβεβαίωσε και τη σχέση του με την Ελευθερίου χωρίς να την ονοματίσει.

«Απ΄ό,τι πληροφορήθηκα είναι οι δύο παραλίες και στη μέση υπάρχουν άλλες παραλίες. Η Καρολίνα τρόμαξε κι έφυγε γιατί ακούστηκε το drone. Το “ήταν” ταιριάζει πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα. Ο Μάριος πίστευα ότι ήταν φίλος κι ότι ο λόγος του έχει μπέσα και εννοεί αυτά που λέει. Μάλιστα, πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος ήταν που ήρθε κοντά και θα μου την προσέχε. Κι αυτός δεν είναι μόνος του στη ζωή. Το ξέρει πολύς κόσμος».

Το ενδιαφέρον είναι πως, παρά το ότι ήταν μόνο ενάμιση μήνα μαζί, ο Μπο είχε γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους της και μίλησε μαζί τους υπό το φως όλων όσων έδειξε η τηλεόραση.
«Λένε ότι τους πιάσανε επειδή γινόταν συνέχεια. Εχθές άκουσα κάποια πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος ότι μιλάνε, την προσέχει, αυτό που μου υποσχέθηκε ο Μάριος ως φίλος. Και δεν πίστευα ότι η κοπέλα που παρέδωσα στην Acun Medya πριν πάνε στον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει σχέση με αυτή που βλέπω. Μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένη.
Δεν αφήνω περιθώριο να έχει γίνει παρεξήγηση. Δεν ένιωσα ωραία. Νιώθω ότι είναι ένα τεράστιο λάθος προς τον εαυτό τους. Δεν είμαι μόνο εγώ που το περνάω αυτό, αλλά και η οικογένεια της, ο κύκλος της. Μίλησα μαζί τους και δε μπορούν να το πιστέψουν. Εγώ δε μετάνιωσα που μίλησα για τη σχέση μου με την Καρολίνα. Από την πλευρά μου ήταν αληθινό αυτό που έδωσα, έβαλα φίλους μου να ψηφίσουν για να μείνει».
Ο ράπερ ανέφερε στη Μπακοδήμου ότι η Καρολίνα έχει αφήσει τα πράγματά της στο σπίτι του και θέλει πολύ να δει πώς θα του μιλήσει όταν επιστρέψει από το Survivor All Star.
«Είναι κάτι που με ξεπερνάει το πώς μπορείς να νιώσεις ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο κι ειδικά όταν 10 μέρες πριν είσαι “μωράκι μου μου λείπεις” και όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μέχρι που της πήραν το κινητό, αυτά έλεγε. Με τον Μάριο είχαμε μιλήσει μέσω μηνυμάτων, όταν έμαθε ότι είναι με μένα. Με τον Μάριο είχαμε καλή παρτίδα και ήμασταν στο σπίτι με φίλους και λέγαμε τι καλά που τα πάει ο Μάριος στο παιχνίδι. Εγώ τον πίστεψα τον Μάριο όταν μου μίλησε. Με την Καρολίνα δε μένουμε μαζί, αλλά έμενε 1.5 μήνα σπίτι μου. Έχει τα πράγματά της σπίτι μου και το αμάξι της».
Αυτή η επιστροφή ίσως να μην είναι και πολύ μακρινή, με τον Μπο να θεωρεί ότι ο κόσμος θα τους τιμωρήσει και τους δύο στην πρώτη ευκαιρία.
«Δε μπορώ να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Μπορεί να μου μιλήσει, να την καταλάβω…Αν δεν υπήρχε το πλάνο, δεν θα το πίστευα. Αυτό το πλάνο, όταν θα έρθει και έχει τη διάθεση να συζητήσει, να μου πει τι; Ότι δεν είναι αυτό που νομίζω; Το Survivor είναι τελικά όντως το παιχνίδι των ανατροπών. Με την κοπέλα του Μάριου μιλήσαμε, έχει πέσει απ΄τα σύννεφα, με πήρε αργά το βράδυ, “έχω τρελαθεί” μου λέει. Νομίζω ότι θα δω σύντομα Μάριο και Καρολίνα να επιστρέφουν. Αν σήμερα βγει η Καρολίνα στον τάκο, θα την διώξει ο κόσμος».
Από τη στιγμή πάντως που η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζεται να πάει στον Άγιο Δομίνικο, σίγουρα δεν θα φύγει κανείς πριν κάτσει ένα σεβαστό διάστημα η τραγουδίστρια για να προκληθούν και οι εντάσεις. Και κάτι μας λέει ότι η παραγωγή θα την βάλει στη Μπλε Ομάδα.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.