Καρολίνα - Μάριος στην καλύβα του Survivor | Η ατάκα-μαχαιριά της Ασημίνας για τον Μπο που τους εξέθεσε (Vid & Tweets)

Καρολίνα – Μάριος στην καλύβα του Survivor | Η ατάκα-μαχαιριά της Ασημίνας για τον Μπο που τους εξέθεσε (Vid & Tweets)

Ο τηλεθεατές αποθέωσαν την Ασημίνα και... «έσφαξαν» Καρολίνα - Μάριο.

Φωτιές άναψαν στο Συμβούλιο του Νησιού οι «μυστικές» συναντήσεις Καρολίνας Καλύβα και Μάριου – Πρίαμου Ιωαννίδη, οι οποίοι μπορεί να μπήκαν στο Survivor All Star με συντρόφους, όπως φαίνεται όμως θα βγουν χωρίς αυτούς!

Μετά τα πλάνα με τους δυο τους να φιλιούνται σε εγκαταλελειμμένη καλύβα  προηγούμενου κύκλου του ριάλιτι, οι τηλεθεατές άστραψαν και βρόντηξαν, με τους συμπαίκτες τους να παίρνουν κι αυτοί θέση σχετικά με τις  συναντήσεις των δυο τους ςτο δάσος οι οποίες όχι μόνο παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, μα επιπλέον φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ορισμένους καθώς γνωρίζουν τους συντρόφους Καρολίνας και Μάριου εκτός παιχνιδιού.

Και κάπως έτσι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου πήρε τον λόγο και… «έσφαξε με το γάντι» τη συμπαίκτριά της για τη στάση της, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα τον σύντροφό της και πρώην παίκτη του Survivor, Μπο.

«Εγώ το μόνο που θέλω -και κοιτάω στα μάτια την Καρολίνα- είναι επειδή γνωρίζω τι προσωπική σχέση έχει έξω και τυγχάνει να είναι και φίλος μου… Απλά αυτό που πηγαίνουν εκεί και πάνε και πέρα-δώθε κι αυτά… Να μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο», είπε η Ασημίνα «καίγοντας» Καρολίνα και Μάριο.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω δεν αφορούν κανέναν. Οπότε δεν θα ήθελα καν να μιλήσω. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, θα ήθελα να τελειώσει αυτή η κουβέντα εδώ», αρκέστηκε να απαντήσει σε έντονο τόνο η Καρολίνα.


Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να γνωρίσει την αποθέωση των τηλεθεατών η Ασημίνα…
Πάρτε μια γεύση:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.