Survivor | Επικό «άδειασμα» Γιώργου Λιανού σε Καρολίνα - Μάριο: O λόγος που η παραγωγή «τους έκαψε» με πλάνα από drone (Vid)

Survivor | Επικό «άδειασμα» Γιώργου Λιανού σε Καρολίνα – Μάριο: O λόγος που η παραγωγή «τους έκαψε» με πλάνα από drone (Vid)

Το ζευγάρι απασχολούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες τον Άγιο Δομήνικο.

Viral μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατάφεραν να γίνουν τα «ιδιαίτερα» πλάνα Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη από καλύβα παλιότερου Survivor στο δάσος του Αγίου Δομήνικου.

Πλάνα που όπως είναι φανερό δεν τράβηξε κάποιος camera man, αλλά εξασφαλίστηκαν από την παραγωγή του Survivor με… drone και μάλιστα πολύ στοχευμένα, αφού όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, η παραγωγή γνώριζε για τις «μυστικές» συνατήσεις των δύο παικτών και τους είχε προειδοποιήσει να σταματήσουν χωρίς να τους εκθέσει δημόσια.

Αρχικά τουλάχιστον!


Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή του στον Sfera 102.2, ο Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο όσων είδαμε:

«Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε να κάποιο τρόπο να τους πούμε ‘μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο’. Είναι πολύ πυκνό το σημείο εκείνο. Πώς κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πώς την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια;

Πιο πολύ έπαιξε στο πρόγραμμα, γιατί έγινε σύσταση 1-2 φορές και από τη στιγμή που βρέθηκε το βίντεο, αποφασίστηκε να ανακοινωθεί στο συμβούλιο σε φάση πως ‘αν το ξανακάνετε θα την πληρώσει όλη η ομάδα’. Νομίζω πως τα πλάνα ήταν από drone. Ήταν άβολο παιδιά, για όλους μας ήταν άβολο. Ασχολούμαι με αυτή την κατάσταση θέλοντας και μη. Σκέφτομαι μήπως έχουμε αφίξεις και δεν θα το αντέξω», είπε αφήνοντας αιχμές για πιθανή «είσοδο» Μπο και Ελευθερίας Ελευθερίου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.