Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Όλα για όλα από τον Acun | Αυτή την τραγουδίστρια από το Survivor 1 θέλει στο All Star

Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να φέρει τα πάνω κάτω.

Όλα του τα όπλα θέλει να ρίξει ο Acun Ilicali στο «Survivor All Star». Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου κι έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τις ίντριγκες και τους έρωτες μεταξύ των παικτών.

Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός θέλει να κάνει κι άλλες προσθήκες στο ριάλιτι. Ήδη, έχουν γραφτεί τα ονόματα της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Τριαντάφυλλου, που όπως όλα δείχνουν έχουν δώσει τα χέρια με τον Acun Ilicali.

Σύμφωνα με φήμες, που έχουν κυκλοφορήσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι το νέο όνομα που έχει στο στόχαστρό του ο Acun Ilicali.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ, ούσα μάλιστα από τις γυναίκες που ξεχώρισαν αγωνιστικά και έμεινε στη μνήμη του κοινού ως «μπουλντόζα». Ωστόσο, αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι, καθώς η ψυχολογία της είχε επιβαρυνθεί πολύ.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, άλλωστε, είναι από τα πρόσωπα των ημερών στην ελληνική showbiz, καθώς  χώρισε πρόσφατα από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τον οποίον διατηρούσαν δεσμό αρκετά χρόνια.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι τυχόν συμμετοχής της στο ριάλιτι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.