«Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 την εβδομάδα» | Μπαίνει στο Survivor All Star ο παίκτης που θα φέρει 40% τηλεθέαση

Survivor All Star | Αυξάνονται οι ημέρες προβολής – Τι θα ισχύσει με τα έξτρα επεισόδια

Αυτό το είχαμε δει μόνο το 2017.

Ήταν κάτι που δοκιμάστηκε πέρσι και δούλεψε. Το Survivor που μπήκε αργότερα από τον ανταγωνισμό στην prime time, είναι μεν ένα τηλεοπτικό brand που έχει το κοινό του, αλλά δεν έχει το περιθώριο να λείπει τηλεοπτικά τρεις μέρες την εβδομάδα, δεδομένου ότι αποτελεί το flagship του ΣΚΑΪ.

Έτσι, το πλάνο της παραγωγής είναι το ριάλιτι να  ξεκινήσει να προβάλλεται πέντε φορές από την επόμενη εβδομάδα, με το ερώτημα να είναι το αν η έξτρα προβολή θα γίνει την Πέμπτη ή το Σάββατο. Και δεν θα μείνουν εκεί. Από τα μέσα Μαρτίου η σκέψη είναι το Survivor All Star να καταλαμβάνει έξι μέρες την εβδομάδα την prime time στον ΣΚΑΪ, που θέλει να ανέβει στο συνολικό μερίδιο τηλεθέασης και ξέρει ότι το Survivor είναι η πιο σίγουρη επιλογή.


Εκείνο που θα πρέπει να διευθετηθεί όταν έρθει η στιγμή, είναι το τι θα προβάλλεται σε αυτά τα δύο έξτρα επεισόδια και σε ποιες μέρες, με τις πιθανότητες να θέλουν την Παρασκευή να είναι η μόνη κενή μέρα από Survivor. Στον περσινό κύκλο στο έξτρα επεισόδιο βλέπαμε αγωνίσματα με έπαθλο φαγητού, οπότε αυτό είναι μια λογική επιλογή.

Υπάρχει, όμως, και το σενάριο να προστεθεί ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας και να μπαίνουν περισσότεροι υποψήφιοι, κάτι που θα φέρει περισσότερες τηλεφωνικές ψήφους, άρα και περισσότερα έσοδα από τα τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.