«Γι' αυτήν την εκπομπή θα πληρώσετε ένα 500άρικο!»: Η ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη στο χθεσινό «Τούνελ» που έβγαλε απ' τα ρούχα του τον Κούγια (Vid)

«Γι’ αυτήν την εκπομπή θα πληρώσετε ένα 500άρικο!»: Η ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη στο χθεσινό «Τούνελ» που έβγαλε απ’ τα ρούχα του τον Κούγια (Vid)

Σφοδρή επίθεση από τον δικηγόρο προς το Φως στο τούνελ και τους καλεσμένους του.

Το «Φως στο τούνελ» της Παρασκευής με την Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε για ακόμα μία φορά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών της, ούσα προφυλακιστέα για τον φόνο της Τζωρτζίνας για τα οποίο κατηγορείται. Μεταξύ άλλων έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή ο Νίκος Καρακούκης, προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

«Επί ένα χρόνο δε μίλησα. Δέχθηκα μια βάναυση συκοφαντική δυσφήμηση από τον συνήγορο υπεράσπισης της υπόθεσης και συγκεκριμένα τον κ. Αλέξη Κούγια ο οποίος έφτασε στο σημείο να πει πως δεν έχω πτυχίο. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στην εκπομπή σας. Να υποστηρίζει την υπόθεση, θεμιτό είναι, αλλά με στοιχεία και όχι να λέει πως ο Καρακούκης δεν έχει πτυχία και να τον συκοφαντώ. Όλα αυτά θα κληθεί σε ένα αστικό δικαστήριο να αποδείξει όλα αυτά που λέει. Εγώ έχω αποδεικτικά στοιχεία, εκείνος έχει για αυτά που λέει;» δήλωσε ο κ. Καρακούκης μεταξύ άλλων.

Στην εκπομπή ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και η ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας, Ουρανία Δημακοπούλου η οποία αλλάζοντας τις αρχικές της εκτιμήσεις με την εκ διαμέτρου αντίθετη δήλωση από την αρχική της, ότι η κεταμίνη που δόθηκε στην Τζωρτζίνα δεν ήταν θανατηφόρα.

Στο κλείσιμο της εκπομπής της η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να μην υπάρχουν κόντρες, ούτε πισώπλατα μαχαιρώματα και πρόσθεσε «δε θέλουμε, όπως λέμε και στην αργκό, τις κωλοτούμπες να τις βλέπουμε από σοβαρούς επιστήμονες. Έχεις κάτι το δηλώνεις, το υποστηρίζεις, δώσε τη μάχη σου. Μετά πάει αλλού το ρεύμα, το ακολουθείς και εσύ. Αυτό πώς το λένε στην αργκό; Κωλοτούμπα».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Μega επιτέθηκε και στην εκπομπή χαρακτηρίζοντάς την καραστημένη αλλά και προσωπικά στους ιατροδικαστές που ήταν παρόντες.

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή, την προετοίμαζαν από μέρες, εκεί ήταν και ο κύριος Λέων, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης, και χωρίς να έχουν κάνει τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Η κυρία Νικολούλη θα πληρώσει για αυτή την εκπομπή ένα 500άρικο και όσοι ήταν εκεί. Το να είναι το πλέον ανήθικο στον κόσμο, όταν το κάνεις για να παίρνεις ποσά από διαφήμιση, οφείλεις να παίρνεις και την άλλη πλευρά»

Για τον Νίκο Καρακούκη  ζήτησε αποδείξεις του πτυχίου του, μεταφέροντας πληροφορίες συναδέλφων του.

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια, έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».

Στη συνέχεια ο κύριος Κούγιας επιτέθηκε σφοδρά απειλώντας με μηνύσεις λέγοντας: «Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλόγρήας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις. Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.