Survivor All Star: Φωτιά στην καλύβα των Μπλε, «φωτιά» και στους ίδιους όταν έμαθαν ότι η Ασημίνα πιάστηκε με κινητό στο δάσος

Survivor All Star: Φωτιά στην καλύβα των Μπλε, «φωτιά» και στους ίδιους όταν έμαθαν ότι η Ασημίνα πιάστηκε με κινητό στο δάσος

Όλα πήραν φωτιά στο Survivor, μεταφορικά και κυριολεκτικά

Θυμάστε σε ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», που είχε κολλήσει με τον τζόγο ο Κατακουζηνός και έπαιζε στο μπαρ με τον φίλο της Ελένης, τον Μάνο, και για να τους κόψει, φώναζε επίτηδες «φωτιά, φωτιά, πήρε το μαγαζί φωτιά, πήρε φωτιά μια καρδιά, πήρε φωτιά ο κ…ος μας»; E, κάπως έτσι θα δούμε τους παίκτες των Μπλε να είναι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Η φωτιά είναι και κυριολεκτική και μεταφορική, όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε. Η κυριολεκτική αφορά σε μια μικρή φωτιά που ξέσπασε στην καλύβα των Μπλε, καταστρέφοντας το μικρό παράπηγμα που είχαν φτιάξει δίπλα από το σημείο όπου κοιμούνται, με κάποιους παίκτες να ρίχνουν για κάποιο λόγο μεγάλα ξύλα για να την κατευνάσουν και τον Βασάλο να αναρωτιέται χαρακτηριστικά «έβλεπα τον Γκότση που πέταγε ξύλα στη φωτιά…για να σβήσω τη φωτιά, ρίχνω ξύλα στη φωτιά».

Η μεταφορική φωτιά προέκυψε από το μπουρλότο που έριξε ο Νίκος  Μπάρτζης στο συμβούλιο, όπου αποκάλυψε ότι έπιασε την Ασημίνα με κινητό στο δάσος. Εκείνη τη στιγμή, τόσο ο ίδιος όσο και οι Μπλε, σηκώθηκαν από το συμβούλιο έξαλλοι και φώναζαν, με πρωτοστάτη τον Καραγκούνια, «εγώ φεύγω τώρα».

Θα γίνουν πραγματάκια στο Survivor σήμερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.