Δε θυμίζει σε τίποτα «Αννέτα»: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μπαίνει σε… ριάλιτι

Δε θυμίζει σε τίποτα «Αννέτα»: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μπαίνει σε… ριάλιτι

Ανατρεπτική η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Σε έναν ιδιαίτερο πρόγραμμα θα δούμε τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Αννέτας στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» θα υποδυθεί τη Σωτέ, μίας εκκεντρικής σεφ, της οποίας η ζωή αλλάζει όταν αναγκάζεται να επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναλάβει ρόλο κριτή σε ένα reality.

Η σειρά θα ονομάζεται «Σωτέ» και θα μεταδίδεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα ANT1+. Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο 2023.

Η υπόθεση

H ζωή μιας αντικοινωνικής chef, της Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκις, γίνεται σαλάτα όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον ρόλο της κριτή σε ένα προβοκατόρικο reality show μαγειρικής. H συνταγή είναι εκρηκτική: η Σωτέ αδυνατεί να συμμορφωθεί με τους τηλεοπτικούς κανόνες και η σχέση της με την τηλεόραση θυμίζει αλλεργική αντίδραση. Ταυτόχρονα, παραγωγός του reality είναι η κόρη της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από δέκα χρόνια. Και το επιδόρπιο; Πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή μαγειρικής, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει εντελώς… τη γεύση της!

Η Σωτέ είναι… παράξενο φρούτο. Είναι αυστηρή, εργασιομανής και προτιμάει να μιλάει με το ψωμί που ψήνει παρά με τους ανθρώπους που την περιτριγυρίζουν. Το μόνο πράγμα που είναι πιο κοφτερό από τα κρητικά μαχαίρια της είναι το κυνικό της χιούμορ. Και δεν διστάζει να το κεράσει με κάθε ευκαιρία. Αυθεντική και αφοπλιστικά ειλικρινής, θα οδηγήσει το reality στην καταστροφή ή θα κάνει το κοινό να τη λατρέψει!

Δε θυμίζει σε τίποτα «Αννέτα»: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μπαίνει σε… ριάλιτι

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.