Άχαστος με μηδέν ήττες: Ο παίκτης-outsider που έχει βάλει τα γυαλιά στους διάσημους του Survivor | Τα στατιστικά

Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του το Survivor: «Πέταξαν» δύο παίκτες εκτός για τον πιο σωστό λόγο

Η σκληρή απόφαση της παραγωγής για τις δύο παίκτριες.

Άστραψε και βρόντηξε ο Acun Ilicali μετά τις καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη για τις δύο συμπαίκτριές του που είδε στη ζούγκλα του Survivor All Star να προμηθεύονται κινητό τηλέφωνο και τσιγάρα από έναν ιθαγενή του νησιού. Σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού που έγινε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αποβολές της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα αφού οι ισχυρισμοί του Νίκου επιβεβαιώθηκαν μετά από έρευνα της παραγωγής.

«Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στο Survivor ενώ συνέχισε κλείνοντας την ανακοίνωση των αποφάσεων της παραγωγής:

«Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.