«Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο | Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα

«Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο | Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα

Η Πέγκυ τραγουδάει Καζαντζίδη στο OPEN.

Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN και στο «Ό,τι αγαπώ», ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα, τον Κώστα Καραφώτη και τη Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Χάραξε μια ανεπανάληπτη καλλιτεχνική διαδρομή και αποτελεί έναν μύθο στη μουσική μας ιστορία. Τα αλησμόνητα τραγούδια του Καζαντζίδη, που αγαπήθηκαν φανατικά και τραγουδήθηκαν από γενιές και γενιές Ελλήνων, θα ακουστούν από το ανοιχτό κανάλι.

Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις ξεχωριστές φωνές του λαϊκού μας τραγουδιού, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου, επιλέγουν τις μεγάλες του επιτυχίες όπως: «Το αγριολούλουδο», « Ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει», «Η ζωή μου όλη», «Γυάλινος κόσμος», «Δε θα ξαναγαπήσω», «Άσπρο πουκάμισο φορώ», «Της γερακίνας γιος», «Το θολωμένο μου μυαλό», «Αλλοτινές μου εποχές», «Υπάρχω», «Τα δάχτυλα», «Βραδιάζει», «Το τελευταίο βράδυ μου», τιμώντας με τον τρόπο τους τον σπουδαίο αυτόν λαϊκό τραγουδιστή.

Μαζί τους και οι Θανάσης Λάλας, Γιάννης Πιτταράς, Γιώργος Γρηγοριάδης, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νίκος Βαφειάδης, Ζωή Τηγανούρια, Βάσω Μητρομάρα και Αναστασία Σκοπελίτη.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς είναι και η παρουσία του συνόλου εγχόρδων «Enchord», με τις εξαιρετικές σολίστ, που συμπράττουν μαζί με τη Ζωή Τηγανούρια και την Πέγκυ Ζήνα και δίνουν το δικό τους ηχόχρωμα σε μια βραδιά αφιερωμένη στον τραγουδιστή – σύμβολο που εξέφρασε όσο κανείς την ψυχή του ελληνικού λαού, τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.