Άρχισαν να «γονατίζουν» ήδη στο Survivor: «Μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι…»

Άρχισαν να «γονατίζουν» ήδη στο Survivor: «Μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι…»

Οι αντιδράσεις στις αποβολές των δύο παικτριών της κόκκινης ομάδας.

H αποβολή των δύο παικτριών στο Survivor All Star συγκλόνισε τόσο το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ όσο και κάποιους συμπαίκτες των παικτριών οι οποίοι εξέφρασαν στην κάμερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν αυτός που φάνηκε πιο επηρεασμένος και «έσπασε» μπροστά στην κάμερα μετά από όσα συνέβησαν με συμπαίκτριες του να αποβάλλονται από την κόκκινη ομάδα και το Survivor All Star.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτό που γίνεται στην ομάδα μας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που φύγανε τα κορίτσια, που φύγανε έτσι. Έχω ζήσει έναν μήνα μαζί τους και τις έχω αγαπήσει. Στεναχωριέμαι για τους φίλους μου, τον Νίκο, όλους, όλη την ομάδα που εναντιώθηκαν σε αυτό. Ειλικρινά με πονάει πάρα πολύ. Με πονάει, ρε φίλε, με πονάει. Πώς να το πω; Πονάει που η ομάδα μου χωρίζεται στα δύο, δυο μέλη φεύγουν, παραμένουν οι άλλοι.

Βάζω τον εαυτό μου και εγώ σε όλο αυτό. Άμα έβλεπα έναν ντόπιο να περνάει με ένα κινητό, δεν θα έμπαινε ο πειρασμός και σε μένα μέσα; Να πάρω τα παιδιά μου; Όχι να δω τι γίνεται στα social media και άμα είμαι αγαπητός, δε με ενδιαφέρουν αυτά. Θα ήθελα όμως να ακούσω τα παιδιά μου ότι είναι καλά. Δόξα τω Θεώ που έρχεται σιγά σιγά και το έπαθλο επικοινωνίας, που ίσως από εκεί με δίκαιους τρόπους να μπορέσω να έρθω σε επικοινωνία με τα παιδιά μου. Δεν ξέρω, μας έχει καταπιεί αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο 39χρονος ζαχαροπλάστης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.