«Δεν μπορώ να στο θεραπεύσω»: H εξομολόγηση του Λάκη Λαζόπουλου για το πρόβλημα της υγείας του και τα ψυχοφάρμακα (Vid)

Το πιο ιδιαίτερο comeback: Λάκη Λαζόπουλε, δεν το περιμέναμε αυτό από σένα

Γυρίζει με κάτι εντελώς διαφορετικό απ' όσα μας είχε μάθει ως σήμερα.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!»  για την επικείμενη τηλεοπτική του επιστροφή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα του σειρά «Πνίξε τη Γιολάντα» αλλά και στους ανθρώπους που στην πορεία του του γύρισαν την πλάτη.

«Κάνω μία κωμική σειρά, ονομάζεται «Πνίξε τη Γιολάντα», κάνω διαπραγματεύσεις για το που θα προβληθεί και αναφέρεται στην αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας. Θα παίξω στη σειρά «Πνίξε τη Γιολάντα» και
είναι υπό συζήτηση το αν τη σκηνοθετήσω κιόλας. Πάλεψα για να μην έχω κόμπλεξ, όταν έρχεσαι από την επαρχία, φτάνεις εδώ στην Αθήνα με δυο βαλίτσες κόμπλεξ.

Υπάρχουν οι αστοί οι οποίοι είναι αστείοι, που είναι αυτοί που ανοίγουν μια σαμπάνια και βάζουν ένα ρολόι επάνω για να δείξουν ότι το ρολόι είναι κανονικό και ξοδεύουν πέντε σαμπάνιες γι’ αυτό. Δε τους συνάντησα και δεν με συναντήσαν. Δεν θέλουν να δουν στα μάτια μου τα κόμπλεξ τους.

Νομίζω αυτοί που μου γυρίζουν την πλάτη είναι ένας άλλος τρόπος για να με δούνε. Πολλές φορές μου έχουν γυρίσει την πλάτη και στη δική μου πορεία, πολλές φορές. Και τις περισσότερες φορές τους έχω ξανασυναντήσει γιατί είμαι πάντα μπροστά τους και θα με δουν. Κι εκεί θα τους κοιτάξω στα μάτια και θα με κοιτάξουν στα μάτια κι όταν τους πω “τι ακριβώς σου φταίει;”, δεν έχουν τι να σου πούνε. Τους πειράζει η αλήθεια. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κανέναν, δεν έκανα καμία κωλοτούμπα ποτέ σε κανέναν και δεν δήλωσα κάτι που δεν είμαι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.