Έτσι τις έδιωξαν απ' το Survivor | Αυτό είναι το πλάνο-φωτιά που αποδεικνύει ότι Ασημίνα και Δαλάκα είχαν κινητό στο δάσος (Pics)

Τους πήρε στο λαιμό του: Αυτός έδωσε σε Ασημίνα και Δαλάκα το κινητό που έφερε την αποβολή τους απ’ το Survivor

Αναγκάστηκε να παραδεχτεί τα πάντα στην παραγωγή του Survivor.

Σαν βόμβα έπεσε η απόφαση της παραγωγής του «Survivor All Star» να αποβάλλει τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα ύστερα από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη πως τις «έπιασε» στο δάσος να μιλούν στο κινητό.

Οι δύο παίκτριες -όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τρίτης- δεν παραδέχτηκαν το παραμικρό, ωστόσο η παραγωγή κατάφερε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του συμπαίκτη τους με αποτέλεσμα οι δυο τους να αποβληθούν με συνοπτικές διαδικασίες.

Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα και τα δύο κορίτσια επιμένουν πως ουδέποτε έπιασαν στα χέρια τους κινητό ή τσιγάρα, διαψεύδοντας με σθένος τον Μπάρτζη, παρά το γεγονός πως η παραγωγή του παιχνιδιού επιμένει πως οι κατηγορίες είναι πέρα για πέρα αληθείς.

Όπως έγινε γνωστό, πέρα από τα πλάνα που «έκαψαν» τις δύο παίκτριες, άνθρωποι της παραγωγής κατάφεραν να εντοπίσουν τον ντόπιο «φίλο» Ασημίνας και Κατερίνας και τον έπεισαν να τους μιλήσει για τις συναντήσεις του μαζί τους. Ο ίδιος, υποστήριξε πως έδωσε το κινητό του στις δύο παίκτριες προκειμένου να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει με ποιους μίλησαν.


Μάλιστα, μαθαίνουμε πως ο άνθρωπος αυτός αρχικά δεν ήθελε να παραδεχτεί ότι είχε την παραμικρή επικοινωνία με τις δύο παίκτριες του Survivor, ωστόσο οι πιέσεις ήταν μεγάλες και εντέλει αναγκάστηκε να πει όλα όσα γνώριζε. Ο ίδιος δήλωσε πως αισθάνεται εξαιρετικά άσχημα που έγινε η αιτία να αποβληθούν Ασημίνα και Δαλάκα, με την παραγωγή να του επισημαίνει πως είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει… μακριά από τους παίκτες!

Τα πλάνα-φωτιά

Σα να μην έφτανε αυτό, η παραγωγή κατάφερε να «δέσει» την ιστορία και λόγω του ψέματος της Δαλάκα πως την ώρα που έλειπαν από την καλύβα με την Ασημίνα, βρίσκονταν στην παραλία και έκαναν μπάνιο, κάτι που όμως δεν κατέγραψε η κάμερα που βρισκόταν στο σημείο…

Δείτε τα πλάνα που «έκαψαν» τις δύο παίκτριες:

Τους πήρε στο λαιμό του: Αυτός έδωσε σε Ασημίνα και Δαλάκα το κινητό που έφερε την αποβολή τους απ' το Survivor

Τους πήρε στο λαιμό του: Αυτός έδωσε σε Ασημίνα και Δαλάκα το κινητό που έφερε την αποβολή τους απ' το Survivor

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.