Ετοιμάζει «βόμβα» ο Acun | Επιστρέφουν στο Survivor Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους

Ετοιμάζει «βόμβα» ο Acun | Επιστρέφουν στο Survivor Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους

Δεν έχει παίξει το τελευταίο του χαρτί ο Τούρκος παραγωγός.

Πέντε ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor, παρόλα αυτά όμως οι δύο παίκτριες παραμένουν στον Άγιο Δομήνικο μη έχοντας έρθει σε επικοινωνία με κανέναν δικό τους άνθρωπο.

Η πληροφορία πως στην Καραϊβική φτάνει σήμερα ο Acun Ilicali με σκοπό να μιλήσει με τις δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από το ριάλιτι διέρρευσε μερικές ημέρες πριν, με τον Τούρκο παραγωγό να φαίνεται πως… δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τον Άγιο Δομήνικο, η συζήτηση αυτή δεν θα γίνει μόνο «για να δοθούν εξηγήσεις» αλλά και επειδή η Acun Medya δεν είναι βέβαιη πως η απομάκρυνση των δυο τους θα ωφελήσει το παιχνίδι κυρίως μετά τον σάλο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη των μυστικών τους συναντήσεων στη ζούγκλα με ντόπιο χωρικό ο οποίος τους έδινε τσιγάρα και τους επέτρεπε να χρησιμοποιήσουν το κινητό του τηλέφωνο.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις Ασημίνα και Δαλάκα να επιστρέψουν στην παραλία των Διασήμων, καθώς -ειδικά μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου- αυτό θα προκαλέσει τεράστιες αναταραχές και και εντάσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δύο παίκτριες δεν έχουν μπει τόσες μέρες μετά στο αεροπλάνο της επιστροφής και δεν τους έχει επιτραπεί να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 


Σημειώνεται ότι ο μισθοφόρος επέστρεψε κιόλας στην Ελλάδα, μη παραλείποντας να ρίξει τα βέλη του στην παραγωγή του Survivor για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομήνικο τις τελευταίες ημέρες. Σε νέα του ανάρτηση παρομοιάζει το Survivor All Star με… το τσίρκο Medrano αφήνοντας με τη λεζάντα «Soon (σύντομα)» να εννοηθεί πως μέσα στις επόμενες ώρες θα δούμε και θα μάθουμε πολλά.

Ετοιμάζει «βόμβα» ο Acun | Επιστρέφουν στο Survivor Ασημίνα και Δαλάκα μετά την αποβολή τους

Μένει να δούμε αν Ασημίνα και Δαλάκα θα δεχτούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά τον τρόπο που εκδιώχτηκαν, καθώς οι προθέσεις του Acun είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρες…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.