«Σφάζει» τον ΑΝΤ1 ο Πάνος Μιχαλόπουλος | Έτσι απαντά στις φήμες επιστροφής του στην τηλεόραση

«Σφάζει» τον ΑΝΤ1 ο Πάνος Μιχαλόπουλος | Έτσι απαντά στις φήμες επιστροφής του στην τηλεόραση

Η ξεκάθαρη δήλωση του για το μέλλον του στην τηλεόραση.

Oι φήμες που έγιναν πληροφορίες από την πλευρά του ρεπορτάζ του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του Πάνου Μιχαλόπουλου στην τηλεόραση, στο reboot του «Τμήματος Ηθών» υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μανούσου Μανουσάκη, κόπηκαν ξαφνικά από τα πιο επίσημα χείλη, του ίδιου του ηθοποιού ο οποίος απάντησε για όσα ακούστηκαν για τον ίδιο.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μίλησε στον Νίκο Νικόλιζα για την εφημερίδα «Espresso» και απάντησε ευθέως αν αληθεύουν όσα ακούστηκαν για την επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από 15 χρόνια. Ο ηθοποιός που έχει πια αποσυρθεί και ασχολείται με την αγροτική ζωή δήλωσε:

«Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι.

Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής: Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλά, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε».

Η «κόντρα» και η πίκρα του Πάνου Μιχαλόπουλου με τον ΑΝΤ1 κρατάει από το μακρινό 2011: «Είναι ηθικό το θέμα, γιατί είναι ένα κανάλι στο οποίο πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι το ‘καναν στην ψύχρα και δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος ενώ είχε συμπληρώσει:

«Πάντα ο ΑΝΤ1 έτρωγε τα παιδιά του. Υποτίθεται πως είχαμε και προσωπικές σχέσεις με κάποιους από τη διοίκηση. Δεν ξέρω πια τελικά ποιοι διοικούν και απο­φασίζουν στα κανάλια. Αυτή ήταν επιλογή του ΑΝΤ1, αυτός ήταν ο σεβασμός τους προς το πρόσωπο μου.

Ο Σωτήρης εργαζόταν ως οπερατέρ στον ΑΝΤ1 για δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Είχα άρρηκτες σχέσεις με τον Μίνωα και το Θοδωρή Κυριακού. Ξαφνικά πήραν τηλέφωνο το γιο μου και του είπαν «Πέρασε από το λογιστήριο, πάρε την αποζημίωση σου και φύγε». Τόσο χοντρόπετσοι είναι; Τη στιγμή που απέλυσαν το γιο μου να διαρρέουν πως συζητιέται το όνομα μου για το «Dancing with the stars»;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.