Πώς θα καλύψει η Cosmote TV το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο Κύπελλο

Πώς θα καλύψει η Cosmote TV το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο Κύπελλο

Και Λαμία – ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Ελλάδας, με την ημιτελική φάση να κάνει σέντρα την Πέμπτη 9/2, ζωντανά και αποκλειστικά στην Cosmote TV. Ο Ολυμπιακός των 28 κατακτήσεων, η ΑΕΚ των 15, ο ΠΑΟΚ των 7 και ο ΠΑΣ Λαμία, που πέρσι κατάφερε να φτάσει έως τους «4», διεκδικούν μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η δράση της ημέρας θα ξεκινήσει στις 18:30 στο Cosmote Sport 2 με τη Λαμία να υποδέχεται στο «Αθανάσιος Διάκος» τον ΠΑΟΚ. Στην περιγραφή θα είναι ο Μιχάλης Τσόχος, στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Μπιτσικώκος, Μιχάλης Μελισσίδης και στην εκπομπή ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Στις 20:30 ακολουθεί το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

«Ένωση» και «ερυθρόλευκοι» θα συναντηθούν στην «OPAP Arena», σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Cosmote Sport 1. Στην περιγραφή θα είναι ο Αντρέα Παλομπαρίνι, στο ρεπορτάζ οι Πάνος Μάλαμας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Πάρης Τσελεπίδης και στην εκπομπή ο Στέφανος Αβραμίδης.

Όπως κάθε φορά, οι pre και post game εκπομπές θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, με πλούσια ανάλυση από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Cosmote Sport και  αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Οι δύο pregame εκπομπές (Πέμπτη 9/2, 17:30 & 19:30) θα μεταδοθούν ελεύθερα και από το επίσημο κανάλι της Cosmote TV στο Youtube.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.