Οριστικά εκτός Survivor Δαλάκα - Χατζηανδρέου; | Τα 4 άτομα που έκαναν unfollow μετά την αποβολή τους (Vid)

Οριστικά εκτός Survivor Δαλάκα – Χατζηανδρέου; | Τα 4 άτομα που έκαναν unfollow μετά την αποβολή τους (Vid)

Ποιους πρώην παίκτες διέγραψαν.

Οριστική φαίνεται πως θα είναι η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star καθώς μόλις χτες κοινοποίησε στα social media μια φωτογραφία από την Άγιο Δομίνικο προσθέτοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Έπειτα από 36 ημέρες έπιασε επιτέλους κινητό στα χέρια μου».

Το μέλλον της Ασημίνας Χατζηανδρέου δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστό, πιθανότατα όμως θα ακολουθήσει τον δρόμο της συμπαίκτριάς της καθώς και εκείνη προέβη σε κάποιες κινήσεις άμεσα σχεδόν μετά την αποβολή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε μεταξύ άλλων unfollow την ίδια, αλλά και τον Άρη Σοϊλεδη.

«Δεν έχει ενεργοποίησε η Ασημίνα ούτε το viber. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας εμάς, μας έκανε unfollow. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από κάποιον δικό της άνθρωπο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου «Κάρμα», το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», ανέφερε η παρουσιάστρια στο πρωινό του Open.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.