Survivor All Star | Οι 5 νέοι παίκτες που «εισβάλουν» στο παιχνίδι (Vid)

Survivor All Star | Οι 5 νέοι παίκτες που «εισβάλουν» στο παιχνίδι (Vid)

Αλλάζουν ξανά οι ισορροπίες στις δύο ομάδες με τους ξεκούραστους και φαγωμένους παίκτες.

Μπορεί απόψε το βράδυ 10/2 τα δύο κορίτσια του Survivor All Star, που αποβλήθηκαν λόγω κινητού να επιστρέφουν στην Ελλάδα και χτες να υπήρξε η αποχώρηση λόγω ψηφοφορίας του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου από το ριάλιτι επιβίωσης, πέντε όμως νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να «εισβάλουν» στην παραλία των δύο ομάδων και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τρεις άνδρες, δύο που έχουν συμφωνήσει και ένας που βρίσκεται σε συζητήσεις. Οι δύο σίγουροι είναι ο Γιώργος Πιλίδης, ο πρωταθλητής πάλης ο οποίος στο πέρασμά του από το Survivor είχε φύγει αρκετά νωρίς και ο Πάνος Θεοδώρου.

Ο τρίτος ο οποίος ακόμα συζητάει αλλά ετοιμάζεται να συμφωνήσει όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι ο Χάρης Γιακουμάτος. Η αποβολή των δύο κοριτσιών φυσικά υποχρεώνει την παραγωγή να προσθέσει στο ρόστερ των ομάδων τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτριες.

Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρουν πληροφορίες των τελευταίων ρεπορτάζ, θα είναι πιθανότατα δύο τραγουδίστριες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το πρώτο Survivor του 2017 αλλά και η Ελληνοκύπρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.