Έτσι τις έδιωξαν απ' το Survivor | Αυτό είναι το πλάνο-φωτιά που αποδεικνύει ότι Ασημίνα και Δαλάκα είχαν κινητό στο δάσος (Pics)

Έβαλαν φρένο στον Acun: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που απείλησαν να αποχωρήσουν απ’ το Survivor αν δεν αποβάλλονταν οριστικά Ασημίνα και Δαλάκα

Ο Acun είχε όλη την καλή διάθεση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στις δύο παίκτριες, αλλά ορισμένοι διαγωνιζόμενοι έθεσαν βέτο.

Μόνο βέβαιη δεν θεωρούνταν η οριστική αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, παρά το γεγονός πως η παραγωγή υποστήριξε μέσω του Γιώργου Λιανού πως οι δύο παίκτριες είχαν πράγματι παραβεί τους κανόνες του παιχνιδιού.

Τα δυο κορίτσια έμειναν πολλές ημέρες σε ξενοδοχείο του Αγίου Δομήνικου μετά την απομάκρυνσή τους από την καλύβα των Κόκκινων, με σκοπό να συζητηθεί τόσο με τις ίδιες όσο και με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor η πιθανή επιστροφή τους στο παιχνίδι – με κάποια τιμωρία σαφώς. Ο ίδιος ο Acun Ilicali θα αναλάμβανε τις… διαπραγματεύσεις, η τραγωδία με τον φονικό σειμό στη γειτονική χώρα, όμως, δεν άφησε περιθώριο στον Τούρκο παραγωγό να πραγματοποιήσει ραντεβού με καμία από τις δύο πλευρές.

Οριστικά εκτός Survivor Δαλάκα – Χατζηανδρέου; | Τα 4 άτομα που έκαναν unfollow μετά την αποβολή τους (Vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο λόγος που Χατζηανδρέου – Δαλάκα δεν επέστρεψαν στο ριάλιτι και μπήκαν τελικά στο αεροπλάνο της επιστροφής για Ελλάδα δεν ήταν επειδή οι ίδιες ήθελαν να αποχωρήσουν, αλλά λόγω της στάσης τεσσάρων παικτών οι οποίοι απείλησαν πως αν τα κορίτσια έμπαιναν ξανά στο παιχνίδι, οι ίδιοι θα αποχωρούσαν.

Survivor All Star | Οι 5 νέοι παίκτες που «εισβάλουν» στο παιχνίδι (Vid)

Ποιοι ήταν αυτοί; 

Πρόκειται για τους Νίκο Μπάρτζη, Στάθη Σχίζα, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.