Έσπασε τα κοντέρ το OPEN τον Απρίλιο

Τώρα και στο εξωτερικό: Τεράστια επιτυχία για το OPEN

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη.

Το Open, αποτελεί μια από τις πλέον πολυσύχναστες επιλογές πάνω στα κουμπιά του τηλεκοντρόλ. Ωστόσο, παρά τη δύσκολη φετινή χρονιά, εκείνο καταφέρνει και συνεχίζει να  προσφέρει στο κοινό του παραγωγές με ποιότητα, ταλέντο και σπουδαία ονόματα της ελληνικής οθόνης, οι οποίες, μάλιστα, μετατρέπονται σε μεγάλες επιτυχίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος εστιάζεται στο «Το Κόκκινο Ποτάμι». Η τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2019 έδειξε από πολύ νωρίς πως θα αγκαλιαστεί από το κοινό μονομιάς.

Πράγματι, αγαπήθηκε πολύ σύντομα για την ιστορία που συγκινεί όλες τις γενιές, τις ερμηνείες αλλά και ολόκληρη την παραγωγή, καθιστώντας την μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές.

Γεγονός που πολύ σύντομα αντιλήφθηκε η εταιρεία παραγωγής Tanweer, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς για πώληση στο εξωτερικό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την deadline.com, η εταιρία αυτή που ασχολείται με παραγωγές ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, έκανε δικά της τα δικαιώματα της σειράς, συμπεριλαμβανομένων και των δύο κύκλων της, με σκοπό την πώλησή τους στο εξωτερικό.

Μια εξαιρετική έκβαση για ένα ελληνικό, τηλεοπτικό προϊόν!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.