To «Makeover Show» έρχεται στον ΣΚΑΪ - Ποια συζητά για να αλάβει την παρουσίαση

Κίνηση-ματ! To πιο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Μετά το μέγα φάουλ του καναλιού του Αμαρουσίου να μην ανανεώσει το παιχνίδι για ακόμα έναν κύκλο.

Σε μία εξαιρετικά έξυπνη κίνηση προχώρησε ο ΣΚΑΪ τον Φεβρουάριο του 2023 ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του πιο επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού των τελευταίων ετών, το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για το «Still Standing» που επί 4 χρόνια κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 και… κόπηκε απροσδόκητα όταν το κανάλι αποφάσισε να βάλει στη θέση του το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή στα ηνία.

Το κανάλι του Φαλήρου κρατούσε το «Still Standing» στο συρτάρι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τελικά όμως το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι χρειάστηκε να περιμένει λίγο περισσότερο. Φαίνεται, πως η αυλαία του «Μονομάχου» βάζει ξανά στο παιχνίδι το συγκεκριμένο project, το οποίο αναμένεται να αντικαταστήσει το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο στο πρόγραμμα του σταθμού.

Still Standing: Παίκτης δίνει την πιο «βρόμικη» απάντηση στα χρονικά του παιχνιδιού (Vid)

Στην περίπτωση του «Still Standing», πάντως, υπάρχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα: το ότι το συγκεκριμένο project έχει άρρηκτα συνδεθεί με το όνομα και την παρουσία της -κατά κοινή ομολογία εξαιρετικής στη συγκεκριμένη παραγωγή- Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία όμως πλέον ανήκει στο δυναμικό του Mega.

Μένει να δούμε ποιος παρουσιαστής θα αναλάβει το δύσκολο έργο να «αντικαταστήσει» τη Μπεκατώρου στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού…

Κίνηση-ματ! To πιο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.