Η μοναδική τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ που συνεχίζει και τη νέα σεζόν

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ…

Αβέβαιο το μέλλον του πιο πολλά υποσχόμενου ψυχαγωγικού προϊόντος...

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε απρόοπτες αλλαγές και ξαφνικά φινάλε στην τηλεοπτική αρένα.

Σειρές «πάγωσαν», τηλεπαιχνίδια σταμάτησαν τα γυρίσματα και νέες εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα έκαναν την εμφάνισή τους.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος των καναλιών, όμως, οφείλεται σε άλλα projects. Projects με αυστηρό προγραμματισμό λόγω περιεχομένου, των οποίων το μέλλον μοιάζει πλέον αβέβαιο. 

Ο λόγος για τα σόου-υπερπαραγωγή που έμειναν εκτός προγράμματος, μιας και κρίθηκε αναγκαίο να σταματήσουν κι αυτά τα γυρίσματά τους. Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει το «My Style Rocks» το οποίο σταμάτησε να προβάλλεται στα μισά, με τον ΣΚΑΪ να αδυνατεί να βρει λύση για τη συνέχισή του.

Μιλάμε για μια εκπομπή που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και για την οποία η ιδέα να μεταφερθεί στη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι από κακή έως κάκιστη. Το κανάλι ψάχνει τρόπο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ωστόσο το γεγονός πως μιλάμε για τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, καθιστά την επιστροφή του επικίνδυνη για την υγεία των συμμετεχόντων.

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ...

Μέχρι στιγμής οι ιθύνοντες δεν έχουν βρει κάποια λύση, με αποτέλεσμα ούτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ούτε η παρουσιάστρια, ούτε οι ίδιες οι παίκτριες να γνωρίζουν τι θα συμβεί. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο ΣΚΑΪ καλείται να πάρει μια απόφαση που θα έχει κόστος, είτε το ριάλιτι μόδες επιστρέψει, είτε όχι…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.