«Τον κορόιδευε!»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο απ’ το «Στην υγειά μας» (Vid)

«Τον κορόιδευε!»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο απ’ το «Στην υγειά μας» (Vid)

Mιλά με ονόματα.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Τάσος Τρύφωνος ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος το απόγευμα της Κυριακής 20/2 σε μία συζήτηση που επεκτάθηκε και σε θέματα που ποτέ δεν είχαν γίνει γνωστά για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε στον δημοσιογράφο τον λόγο που έκοψε τον Γιάννη Πλούταρχο από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» καθώς ισχυρίζεται ότι κορόιδεψε ένα συνεργάτη του, τον πολυαγαπημένο συνθέτη ατέλειωτων λαϊκών επιτυχιών, τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

«Δεν ήθελα να καλέσω τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά με έναν συνεργάτη μου, τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει στην εκπομπή, τον κορόιδευε και εγώ θύμωσα πολύ. Είπα δεν μπορείς να κάνεις εσύ στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα.

Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και μετά εξαφανίστηκε. Για εμένα δεν με νοιάζει, αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή; Δηλαδή γιατί; Επειδή πλέον δεν είναι στα πράγματα και δεν θα σου γράψει τραγούδια;», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.