«Ρε μ@λ@κα, σκάσε!»: Εκτός εαυτού η απατημένη Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor - Παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Καρολίνα (Vid)

Αποκάλυψη-βόμβα για Survivor | Με αυτήν την παίκτρια συvευρέθηκε ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος (Vid)

Και δεν αναφερόμαστε στην Καρολίνα.

Tα επεισόδια ανάμεσα στο ερωτικό τρίγωνο των Ελευθερίας Ελευθερίου – Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη – Καρολίνας Καλύβα δε λένε να σταματήσουν και όπως όλα δείχνουν το τρίγωνο είναι τελικά… τετράγωνο καθώς υπάρχει και τρίτη κοπέλα με την οποία ο Κύπριος παίκτης ήρθε πιο κοντά στο Survivor All Star.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ αναφέροντας ότι στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor Αll Star η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο αν είχε ερωτική επαφή και με άλλη παίκτρια εκτός από την Καρολίνα Καλύβα.

Όλα θα γίνουν γνωστά στο επεισόδιο της Κυριακής, καθώς όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος οι δύο παίκτες θα μιλήσουν, ο Μάριος θα παραδεχτεί ότι υπήρξε ερωτική επαφή και με άλλη συμπαίκτριά του, με τον διάλογο των δύο παικτών να γίνεται χωρίς να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μικρόφωνα που τους καταγράφουν.

Το όνομα της παίκτριας θα γίνει γνωστό, όπως είπε ο δημοσιογράφος, στο επεισόδιο της Κυριακής στο οποίο μεταξύ άλλων ο Μάριος παραδέχεται ότι το κοχυλάκι που έχει μαζί του ήταν δώρο της Καρολίνας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.