Απόλυση-βόμβα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λόγω Κοκλώνη | Παραιτήθηκε και η αρχισυντάκτρια (Vid)

Απόλυση-βόμβα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λόγω Κοκλώνη | Παραιτήθηκε και η αρχισυντάκτρια (Vid)

H ρεπόρτερ απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ώρες στην εκπομπή, Super Katerina και αιτία αποτελεί ένα βίντεο για ένα πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή «Γειά σου», η δημοσιογράφος της εκπομπής Φαίη Φώτου, απολύθηκε, αφού το βίντεο που είχε ετοιμάσει για την πρεμιέρα του J2US δεν άρεσε ούτε στην παραγωγή, ούτε στον Νίκο Κοκλώνη, ούτε στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

Αιτία; Όπως ενημερώθηκε η ρεπόρτερ «το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο βίντεο δεν παρουσίαζε στο τηλεοπτικό κοινό, πόσο υπερπαραγωγή ήταν η πρεμιέρα του σόου του Νίκου Κοκλώνη».


Ωστόσο, την ευθύνη ανέλαβε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Κατερίνα Πόθα, η οποία παραιτήθηκε αφού λόγω της θέσης της έχει τον τελικό λόγο για τα όσα βγαίνουν στον αέρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες αν η παραίτηση έχει γίνει δεκτή, καθώς όλες τις υπόλοιπες μέρες το όνομά της εξακολουθούσε να υπάρχει στους τίτλους έναρξης.

Μένει μόνο να δούμε εάν θα υπάρξει αντικαταστάτης.

Όσο για τη Φαίη Φώτου; Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αφαιρέσει από το προφίλ της στο instagram πως εργάζεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.