Παίζει τα ρέστα του ο Acun | Μπαίνει στο Survivor (και) ο παίκτης που να ανακατέψει τους πάντες (Pic)

Νέα «βόμβα» Survivor: Αυτός ο celebrity παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι για να τους κάνει άνω-κάτω (Pic)

O παίκτης με τη στρατηγική της ανακατωσούρας είναι έτοιμος να εισβάλλει στο Survivor.

Φαίνεται πως το φετινό Survivor All Star δημιουργήθηκε περισσότερο για το κομμάτι του ριάλιτι παρά για το αγωνιστικό μέρος και το κομμάτι της επιβίωσης και αυτό αποδεικνύεται από τις σαπουνοπερικής αντίληψης διαπροσωπικές σχέσεις που έχει αποφασίσει η παραγωγή του Acun Ilicali να βάλει σε πρώτη μοίρα σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Μετά τα ερωτικά τρίγωνα ή τετράγωνα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με τις συμπαίκτριές του, ένας νέος παίκτης είναι έτοιμος να μπει με το τελευταίο γκροπυπ παικτών και να κάνει άνω κάτω και τις δύο ομάδες, όπως είχε δείξει το παρελθόν του στο ριάλιτι του του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά που βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο παιχνίδι που ανέδειξε τις στρατηγικές του ικανότητες στο να ανακατεύει τους πάντες.

Μπορεί στο Τhe Bachelor να μην είχε την επιτυχία που περίμεναν όσοι τον επέλεξαν, ο χαρακτήρας του όμως είναι κομμένος και ραμμένος για ένα ριάλιτι τύπου Survivor και αυτό το ξέρουν καλά στην παραγωγή που προσπαθούν να τον πείσουν να συμφωνήσει, με τον ίδιο να έχει ζητήσει να μπει μετά το τέλος Φλεβάρη.

Σε συνέντευξή του ο Τριαντάφυλλος, σε σχετική ερώτηση για την είσοδο του Αλέξη Παππά δε διέψευσε τις πληροφορίες και μάλιστα τόνισε ότι όταν και αν γίνει αυτό θα πανηγυρίζει στο σαλόνι του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.